La Vanguardia (Català-1ª edició)

AIXÍ VAN JUGAR

- Textos: Carles Ruipérez

MESSI FRUSTRAT

El PSG va jugar com li agrada, com feia el Barça, i ell va poder moure’s com a organitzad­or. Va intervenir molt, va xutar i es va demanar el penal. Des del 2018 que no marca al Madrid. Després de fallar-lo, se’n va ressentir.

MBAPPÉ SUPERSÒNIC

Va sembrar el terror amb la seva velocitat endimoniad­a i verticalit­at. No fa res superficia­l. Tot porta perill. Carvajal li va fer el penal. Mendy va patir. Militão i Lucas no el van veure en el gol. Vertiginós.

NEYMAR INTEL·LIGENT

De ros, no podia faltar a la cita tant com li agraden els focus. Malgrat els dos mesos i mig aturat, només d’entrar va forçar una falta perillosa i després hauria pogut marcar de vaselina. Va ser llest i va voler reactivar Messi.

VERRATTI CONDUCTOR

Va portar el timó del PSG, amb passades curtes i molt ritme. Es va oferir i no va parar de donar solucions. E l seu partit va ser irreprotxa­ble i l’únic però és que a la frontal li falta atrevir-se a xutar.

BENZEMA AÏLLAT

Se’l va veure més en les abraçades del túnel que al camp. Invisible, va ser un nàufrag en una illa. Sortia d’una lesió i no el va ajudar el joc blanc, ja que amb prou feines va tocar la pilota i va viure lluny de Donnarumma.

VINÍCIUS APAGAT

En una gran nit europea, hi va haver molt poc del brasiler, que va suspendre en el doctorat. Gairebé mai no se’n va anar d’Achraf. S’anava massa fàcil a terra. Va forçar una groga Danilo i poc més. Va ser substituït.

COURTOIS GEGANT

Ho va parar gairebé tot. Gairebé. Fins a 22 cops li van xutar. Va engegantir i la va encertar al penal de Messi. Semblava que deixaria la porteria a zero fins que va deixar oberta la porta sota de les cames a Mbappé.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain