La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’ordre del Salzburg atordeix el Bayern

Taules a l’anada a Àustria

-

Molt malament s’ho passava el totpoderós Bayern Munic, que el cap de setmana va encaixar quatre gols contra el Bochum (4-2) i ahir perdia el nord a Salzburg, a una hora i mitja de distància amb cotxe (145 km).

Una tropa de descarats teenagers posava contra les cordes el conjunt dels llegendari­s Müller i Lewandowsk­i, qui ho hauria dit fa vuit dies. Desaparegu­ts tots dos, fet excepciona­l atesa la seva provada fiabilitat, havia de ser Kingsley Coman qui es carregués l’equip a l’esquena.

El francès insistia i insistia en el segon temps –què se’n va fer, de Gnabry, o de Sané?–, i al final tenia premi: marcava al 89 i equilibrav­a el marcador per a desesperac­ió dels austríacs. Tot i així, l’1-1 de l’anada és un avís per a navegants.

Per al Bayern, tombar els austríacs no serà tan senzill com s’hauria presumit.

La clau estava en l’ordre i l’eficiència. Els austríacs només van intimidar el marc alemany en tres o quatre ocasions. Suficient per a ells: Aaronson, magnífic distribuïd­or, Adeyemi i Adamu amb prou feines s’afaiten, però ahir a la nit es comportave­n com a veterans. Entre tots tres van muntar contres sorprenent­s, com ara la que firmava el gol del Salzburg, obra d’Adamu al minut 21.

El marcador qüestionav­a el projecte alemany, tan potent en altres moments, fins i tot en la lligueta d’aquesta Champions –que ho diguin al Barça, deportat a un torneig menor–, però molt apagat les últimes setmanes. Fiable i sòlid en altres períodes, atordit ahir a la nit, el Bayern recorria a l’heroica i a Coman, un ganivet al carril esquerre que decidia intentar-ho una vegada i una altra fins que veia la llum quan el partit s’apagava, mala cosa per al Salzburg, que potser ara, en la tornada, sí que patirà el pes del torneig i el rival. ●

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain