La Vanguardia (Català-1ª edició)

JUAN JOSÉ BLANCO DE LA OSA

Cordovès de 38 anys establert a Barcelona, ha seduït amb el seu art ‘celebritie­s’ com Rihanna, Bad Bunny, Paris Hilton o Alves

-

dria el raper Snoop Dogg i tota una tirallonga de celebritie­s més: Rihanna, Assaad Awad (estilista de Lady Gaga), Bad Bunny... Aquest últim va portar un model de la seva nova marca (VOA Collective) als American Music Awards celebrats a Los Ángeles al novembre.

Els seus dissenys no són per a totes les butxaques. Els quatre models que de moment comerciali­tza de la marca VOA costen 1.090 euros per ullera. Defensa que no només el material exclusiu amb què està fet el producte justifica la xifra, sinó també el missatge que guarda en si mateixa la peça. A través dels seus dissenys, pretén despertar consciènci­es. “Busquem individus que se senten diferents i que de vegades no saben com expressar-ho. Els nostres dissenys ajuden a comunicar aquesta diferència”.

Amb Oddity Spectacles, la nova marca de luxe que actualment està ultimant (amb un preu que oscil·larà entre els 4.500 i 5.000 euros per ullera), pretén fins i tot anar més enllà, dotant-la d’“una concepció més filosòfica”. Explica que estarà composta per tres models d’ulleres inspirats en Copèrnic, Galileu i Hipàcia. “És com la culminació del meu projecte”.

Es defineix com a estudiós de símbols, formes, fractals (objecte geomètric), del número auri, amant de Gaudí i un apassionat de l’arquitectu­ra. Especialme­nt, la de tall futurista, com són els moviments arquitectò­nics del brutalisme i el metabolism­e, que l’inspiren. “Les meves ulleres són atemporals, amb un disseny molt futurista. Passarà el temps, però sempre es veuran actuals o avançades a la seva època”, conclou. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain