La Vanguardia (Català-1ª edició)

Cs assegura que és “la veu de la llibertat” contra el feixisme a Catalunya

-

El vicesecret­ari general de Ciutadans, Edmundo Bal, ahir va assegurar que el seu partit és “la veu de la llibertat” que es rebel·la contra el “feixisme, la tirania i el pensament únic” a Catalunya, amb referència a un independen­tisme, que “ara ja no és tan valent”. Bal va clausurar la convenció municipali­sta de Cs a Catalunya, que va començar divendres al Teatre Municipal de Lloret de Mar per preparar les eleccions locals del 2023.

Bal va avisar que Ciutadans és “el partit que no es rendeix”, sobretot a Catalunya, on els seus regidors i dirigents són “un exemple del que és passar-ho malament, d’anar amb ansietat, amb guardaespa­tlles, que us insultin i us diguin coses lletges a les vostres comunitats de propietari­s”. A més, Bal va afirmar que Ciutadans, malgrat “haverse expandit per tot el territori nacional i de ser decisius en moltes comunitats i ajuntament­s”, serà “sempre el partit de Catalunya”, ja que va ser aquí on va néixer l’any 2006.

Durant l’acte, el dirigent liberal també va carregar contra el PP, de qui ha posat en dubte la capacitat de gestió per les seves “bretolades”. “Quan veus que s’espien entre ells, penses: com pots posar la gestió pública a les seves mans?”, es va preguntar. En aquesta línia, va recriminar les “porcades” d’un PP que va titllar de partit de “bandarres, sense honor ni valors” i enredat en una “lluita d’egos” i “espionatge­s”, que contrasten amb la “decència” de la formació taronja. “Quin gust, ser de Ciutadans, perquè nosaltres no som així. Partim de l’honestedat i la noblesa de l’exercici de la política i de representa­r la gent. No caiem en l’espionatge, ni en el transfugui­sme”, va dir en al·lusió a la posició dels diputats d’UPN respecte a la reforma laboral. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain