La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un carnaval atípic per als famosos

En el marc de la crisi d’Ucraïna, les disfresses han quedat en segon pla

-

Les manifestac­ions i els crits d’auxili a les xarxes socials per ajudar el poble ucraïnès han estat la tònica dominant aquests últims dies, raó que ha desencaden­at que la resta de festivitat­s quedessin en un segon pla. Aquest ha estat el cas de la famosa celebració de carnaval, que se celebra en molts països durant el mes de febrer i que ha estat de les més atípiques dels últims anys. Alguns amants de les disfresses han guardat el seu vestuari festiu per l’any que ve, mentre que d’altres han apostat per donar una mica d’alegria i seguir amb normalitat els plans establerts.

Aquest ha estat el cas d’Anna Ferrer Padilla, que va celebrar el seu 25è aniversari amb una festa de disfresses a Madrid inspirada en els anys 2000. Vestides de Spice Girls, dels personatge­s de High School Musical, de Pasión de Gavilanes o fins i tot de la cantant María Isabel – famosa pel seu Antes muerta que sencilla– les amigues de la influencer van estar a l’altura de les circumstàn­cies. Entre els convidats, la que més va sorprendre va ser la seva mare, Paz Padilla, disfressad­a de Lady Gaga amb una perruca rossa, ulleres de sol, un mini vestit daurat i un abric de pèl blanc.

Una altra de les famoses espanyoles que no ha volgut perdre’s l’oportunita­t de disfressar-se ha estat Aitana. La cantant s’ha coronat com la reina del carnaval amb la seva disfressa de Batgirl, la versió femenina de Batman. El vestit era un disseny fet a mida per Antonio Velasco, un dissenyado­r especialit­zat en vestuari de cinema i televisió. L’artista ha posat amb el caracterís­tic antifaç de superheroï­na i sense en un carrusel de fotografie­s que ha compartit orgullosa al seu compte d’Instagram.

Des de Milà, marc on s’està celebrant la Setmana de la moda, la italiana més famosa de la capital, Chiara Ferragni, ha disfressat els seus dos fills amb l’ajuda del seu marit Fedez. “Feu pas als joves”, va escriure l’empresària per presentar la seva filla Vittoria caracterit­zada com una senyora gran caminant amb ajuda d’un caminador. La petita de la família posava somrient davant la càmera amb una perruca grisa, un vestit de flors, unes ulleres de pasta i un collaret de perles. Per la seva part, el seu germà gran, Leo, es va convertir en un Transforme­r amb una disfressa de cartró que va fer a mà el seu pare.

Una altra italiana que no va desaprofit­ar l’ocasió per vestir els seus fills va ser la presentado­ra Alice Campello, parella del futbolista espanyol Álvaro Morata. La jove empresària va compartir una instantàni­a amb el més petit de la casa, Edoardo, disfressat amb un vestit de pijama del Rei Lleó. ●

Aitana es va coronar com la reina del carnaval amb el vestit de superheroï­na de Batgirl

 ?? INSTAGoAM ?? Amb molt   humor. A *alt, Aitana vesti*a *e superheroï­na. D’esquerra a *reta, Chiara
Ferragni i la seva filla Vittoria; la festa *’aniversari *’Anna Pa*illa, i Alice Campello amb el seu fill E*o
INSTAGoAM Amb molt humor. A *alt, Aitana vesti*a *e superheroï­na. D’esquerra a *reta, Chiara Ferragni i la seva filla Vittoria; la festa *’aniversari *’Anna Pa*illa, i Alice Campello amb el seu fill E*o
 ?? INSTAGoAM ??
INSTAGoAM
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain