La Vanguardia (Català-1ª edició)

Moreno: “Demanem disculpes, no hem fet res bé”

“Em cau la cara de vergonya”, diu Diego López

-

La golejada encaixada contra el Vila-real va fer efecte en Vicente Moreno, que va comparèixe­r capcot i visiblemen­t preocupat per la situació de l’equip, que continua sense guanyar el 2022. El tècnic va ser molt crític amb l’actuació dels seus i va demanar disculpes als 2.500 aficionats que van viatjar fins a Vilareal. Mentrestan­t, des del club fan pinya i guarden silenci. Al seu últim balanç, abans del derbi, el president Chen Yansheng va donar suport sense reserves al cos tècnic i a la direcció esportiva, tot i que els mals resultats han elevat molt la pressió des d’aleshores.

“Avui no hi hem estat, i en un camp com el del Vila-real si no hi ets et pot passar això”, va començar el seu discurs el tècnic perico, que va reconèixer el nivell del seu rival. “El Vila-real està molt per sobre nostre. Amb tots els errors que hem tingut hem tirat el partit. Hem estat molt lluny de poder guanyar”, va lamentar.

Sense arguments per explicar el que havia passat, Moreno va reconèixer que el seu equip no havia “fet res bé. Hem triat un mal dia. Teníem molta il·lusió perquè venia molta gent a animar-nos. No hem estat a l’altura i els demanem disculpes”, va concedir. Malgrat tot, el tècnic està plenament convençut que “arribarem a l’objectiu. Hem de passar aquestes situacions desagradab­les, però amb valentia”, va concloure.

El més crític amb la situació va ser Diego López, porter perico, que va dir que “com a jugador i representa­nt d’aquest escut i d’aquest gran club em cau la cara de vergonya. És dur, però cal assimilar-ho. No hem estat en el camp, del primer a l’últim”, va assegurar. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain