La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un estand al metavers i més de 90 casos d’èxit

La presència de la companyia al Mobile World Congress es veurà reforçada amb una aposta decidida per les experiènci­es virtuals

-

Onze quaderns de transforma­ció recullen solucions, serveis i casos d’usos exitosos en diferents indústries i sectors

Les demos de l’estand i de l’Àgora seran replicades per la representa­ció de l’estand de la companyia al metavers, la innovadora proposta de Telefónica que durà a terme aquest any la seva presència virtual al MWC.

La representa­ció de l’estand al metavers no només permetrà visitar les quatre propostes de transforma­ció presents a l’expositor i seguir totes les sessions de l’Àgora, sinó que completarà la presència de Telefónica al Mobile amb dues demos addicional­s. Estaran dedicades al Mantenimen­t predictiu amb drons 5G, una solució enfocada a la utilitzaci­ó de drons i l’aportació del 5G i la intel·ligència artificial per habilitar nous usos de negoci a través de l’explotació de la recollida de dades, i a Ciutats intel·ligents cibersegur­es, una demo que oferirà totes les claus per progressar cap a una smart city que, a més d’intel·ligent, sigui segura, eficient i sostenible.

Aquesta experiènci­a virtual estarà disponible per a mòbil i web (PC, tauleta, etcètera) a través de l’enllaç www.metaverso.telefonica.com/, així com en el microsite dedicat a la participac­ió de la companyia en el Mobile World Congress, www.telefonica.com/ es/mwc/.

L’oferta de Telefónica al Mobile World Congress d’enguany es completa amb onze quaderns de transforma­ció que recullen, amb total precisió i desenvolup­ament, les solucions, els serveis i els casos d’usos reeixits assolits per la companyia en diferents indústries i sectors.

Aquests quaderns estaran disponible­s al site de Telefónica dedicat al Mobile (www.telefonica.com/ es/mwc/).

Els quaderns s’ocupen de sectors i tendències tan rellevants com la mobilitat ( Mobilitat intel·ligent), la gestió dels edificis i les instal·lacions ( Edificis intel·ligents), la salut ( eHealth), la innovació ( Innovació oberta), l’educació ( Educació digital), les pimes ( La pime digital), la indústria ( Indústria connectada), el turisme ( Turisme intel·ligent), l’esport ( Sports Tech), el lleure i l’entretenim­ent ( Llar digital) i la sostenibil­itat ( Tecnologia per al planeta). ●

 ?? GETTY ??
GETTY

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain