La Vanguardia (Català-1ª edició)

Victoria de Marichalar es fa amb Rihanna

Cares conegudes de tot el món es deixen veure a la Fashion Week de París

- ELENA CASTELLS Barcelona

La setmana de la moda de París, que va començar dilluns i s’acaba dimarts, és molt més que una cita ineludible del calendari de desfilades. Aquests dies els front row de la capital francesa acullen moltes cares conegudes que no es volen perdre cap detall del que serà tendència.

Entre les celebritat­s i els famosos que s’han donat cita a les primeres desfilades hi havia, com una influencer internacio­nal, la neboda del rei Felip, Victoria Federica de Marichalar, que als 21 anys s’ha fet amb els assistents vip.

Però a la Vic, com es fa dir ara, li feia una il·lusió especial conèixer l’exuberant Rihanna. La cantant i creadora de la seva pròpia marca, Savage x Fenty, és una reconeguda icona d’estil. I la filla de la infanta Elena no ha volgut desaprofit­ar l’oportunita­t per immortalit­zar la trobada i compartir-la al seu perfil d’Instagram, on ja té més de 123.000 seguidors. Totes dues es van asseure molt a prop a la desfilada de Dior, on la de les Barbados, que està molt embarassad­a, estava espectacul­ar amb un look premamà cridaner compost d’un vestit de plumetis que deixava a la vista un conjunt de llenceria i la panxa, tot de color negre.

Entre les nombroses desfilades, les que han atret més rostres famosos han estat les d’Off-White, Christian Dior i Yves Saint Laurent. El director espanyol Pedro Almodóvar es va fotografia­r amb Rossy de Palma i la dissenyado­ra Donatella Versace. També s’hi han pogut veure exmodels com Carla Bruni, Elle Macpherson i Eva Herizgova. Victoria Beckham hi va anar amb el seu fill Romeo. I actrius com Isabelle Adjani, Anya Taylor-Joy, Demi Moore o la catalana Úrsula Corberó tampoc no s’han volgut perdre la cita de la moda amb París. ●

 ?? Barceloen ?? Victoria de Marichalar es va fer una selfie amb Rihanna
Barceloen Victoria de Marichalar es va fer una selfie amb Rihanna
 ?? GRANCYIS MYRI / AP ?? Anya Taylor-Joy
GRANCYIS MYRI / AP Anya Taylor-Joy
 ?? PASCAL LE SEGRETAIN / GETTY ?? Carla Bruni
PASCAL LE SEGRETAIN / GETTY Carla Bruni
 ?? PASCAL LE SEGRETAIN / GETTY ?? Eva Herzigova
PASCAL LE SEGRETAIN / GETTY Eva Herzigova
 ?? PASCAL LE SEGRETAIN / GETTY ?? Romeo i Victoria Beckham
PASCAL LE SEGRETAIN / GETTY Romeo i Victoria Beckham
 ?? STEPHANE DE SAI/TIN / AGP ?? Pedro Almodóvar i Donatella
STEPHANE DE SAI/TIN / AGP Pedro Almodóvar i Donatella
 ?? STEPHANE DE SAI/TIN / AGP ?? Úrsula Corberó
STEPHANE DE SAI/TIN / AGP Úrsula Corberó

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain