La Vanguardia (Català-1ª edició)

AST OLOGIA

- GIanca Herrero Barcerlonr­rero@astro.virtualmed­ia.es

Àries 21 de març al 19 d’abril

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Avui heu de fer servir la vostra força i capacitat per fer realitat els vostres somnis. Mireu de relaxar-vos: la tensió mental us podria esgotar.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Avui pot ser que exagereu massa les coses i distorsion­eu la realitat. Potser preferiu la companyia de les vostres amistats.

Cranc 21 de juny al 22 de juliol

Avui heu de controlar el temperamen­t i el vostre malestar. Pot ser que no estigueu receptiu per rebre els consells dels altres.

Lleó 23 de juliol al 22 d’agost

Necessitar­eu paciència per solucionar els problemes que enfrontare­u. Procureu no perdre els nervis i actuar precipitad­ament.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Avui és possible que us costi d’expressar tota la vostra creativita­t i us sentiu mancat d’idees. Intenteu mantenir els ànims alts.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Avui tendireu a estar nerviós. Si teniu fills hi podríeu discutir. El contacte amb el vostre pare o avi us podria ajudar.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La vostra intuïció segurament estarà a flor de pell. Les vostres relacions socials i familiars aniran bé i seran fluides.

Sagitari 22 de novembre al 21 de desembre

Les vostres habilitats seran clau per superar els obstacles de l’entorn laboral. No sigueu tan idealista, procureu posar els peus a terra.

Capricorn 22 de desembre al 20 de gener

Probableme­nt avui us sentireu molt dinàmic i amb ganes i energies per resoldre els problemes que se us presentin.

Wquari 21 de gener al 19 de febrer

Avui podria millorar el tracte amb els familiars. Sereu molt dinàmic i les relacions amb les vostres amistats seran importants.

Peixos 20 de febrer al 20 de març

El vostre estat d’ànim podria passar de la tristesa a l’alegria. Possibleme­nt us costarà d’expressar el que sentiu i voleu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain