La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- GIanca Herrero blanca.herrero@astro.virtualmed­ia.es

Vries 21 de març al 19 d’abril

s probable que necessiteu dedicar el dia a la família i fer un parèntesi de la vostra atrafegada vida social. Tindreu bona comunicaci­ó.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Avui pot ser que us sentiu més sensibles del normal i tot el que us passi us pot afectar en gran manera. Relaxeu-vos.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Avui pot ser que us provi una sortida al camp, al mar o a la muntanya amb els vostres éssers estimats. Sereu afectuosos i familiars.

Cranc 21 de juny al 22 de juliol

Avui és possible que us vingui de gust ocupar-vos de vosaltres mateixos. …s un dia excel·lent per viatjar i fer canvis a la vostra vida.

Lleó 23 de juliol al 22 d’agost

Aquest diumenge pot ser que us sentiu confusos. Tindreu emocions molt inestables i pot ser que us calgui temps per reflexiona­r.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Avui pot ser que busqueu la companyia dels altres per intercanvi­ar idees, millorar el vostre intel·lecte i la seguretat emocional.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Avui no serà un dia tranquil en l’àmbit familiar, però no en el mal sentit. Estan de celebració o preparant un esdevenime­nt?

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Avui pot ser que rebeu notícies d’algun familiar o amic que es troba lluny. Si teniu parella, pot ser que tingueu problemes.

Sagitari 22 de novembre al 21 de desembre

Potser us cal donar sortida a fortes emocions. Busqueu temps per meditar i procureu no enganyar-vos a vosaltres mateixos.

Capricorn 22 de desembre al 20 de gener

Pot ser que avui les vostres relacions socials es basin més en les vostres necessitat­s sentimenta­ls que en l’intercanvi d’idees i rialles.

]quari 21 de gener al 19 de febrer

Aquest diumenge estareu molt oberts a tot el que us envolta. A més, també us expressare­u amb fluïdesa i creativita­t.

Peixos 20 de febrer al 20 de març

Avui és un dia per actuar i no per meditar. Aprofiteu el vostre costat més creatiu, pot ser que tingueu moltes bones idees.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain