La Vanguardia (Català-1ª edició)

Subscriu-te a ‘La Vanguardia’ i cuida la roba amb la planxa de vapor 4 en 1 de Rowenta

● Subscriu-te a ‘La Vanguardia’ per tan sols 39€ al mes i sense compromís de permanènci­a ● I, de regal, emporta’t la planxa de vapor vertical de mà 4 en 1 Pure Tex de Rowenta, valorada en 119€

-

Camises, fundes de sofà, peluixos, folres de bosses i cascos… Vivim envoltats de tèxtils, i ens sentim a gust quan els mantenim ben cuidats. Des de La Vanguardia et volem facilitar la cura diària de tota la roba i els tèxtils de casa. Per això, quan et subscrigui­s al diari en paper, et regalem la planxa de vapor vertical de mà 4 en 1 Pure Tex de Rowenta, valorada en 119€. Emporta-te-la de regal amb la subscripci­ó i desinfecta –eliminant fins al 99,99% de virus, bacteris i gèrmens*–, elimina arrugues, neteja i perfuma tots els tèxtils únicament amb aquest dispositiu increïblem­ent ràpid, ja que en només 25 segons jaelpotsco­mençarafer­servir.

Subscriu-t’hi ara per només 39€ al mes i sense compromís de permanènci­a i posa’t al dia amb la informació veraç, plural i rigorosa que t’ofereix La Vanguardia. Rebràs el diari cada dia a casa o el podràs anar a buscar a qualsevol punt de venda. Amb La Vanguardia en paper podràs llegir tots els articles d’opinió, notícies escrites amb rigor periodísti­c, anàlisis per entendre millor la realitat i grans reportatge­s. A més, amb la subscripci­ó rebràs

Planxa, desinfecta, neteja i perfuma les teves peces amb aquesta planxa 4 en 1 de Rowenta

Ser subscripto­r de ‘La Vanguardia’ surt a compte, perquè et permet estalviar cada dia

tots els suplements de LaVanguard­ia – el QuèFem? els divendres, el Cultura|s els dissabtes i el Magazine i Diners els diumenges– i tindràs accés il·limitat a tot el contingut del web de La Vanguardia.

I de regal amb la subscripci­ó rebràsaque­stafantàst­icaplanxad­evapor vertical de mà de Rowenta per tenir cura dels tèxtils amb un sistema exclusiu de capçals intercanvi­ables molt intuïtiu que et permetrà dur a terme quatre funcions sense cap esforç.

I els avantatges no s’acaben aquí! Ser subscripto­r de La Vanguardia surt a compte, perquè també et permet estalviar cada mes amb els descomptes del Club Vanguardia. Amb la targeta del Club podràs aprofitar més de 500 ofertes, a més de partiipar en sortejos i assistir a esdevenime­nts exclusius. Encerta el teu regal del Dia del Pare amb les propostes més atractives. Sorprèn-lo amb un esmorzar, un brunch o un berenar a domicili de Matías Buenos Días amb un 15% de descompte en tots els seus productes gurmet i ecològics acabats de fer, o amb un dinar o sopar al restaurant Asador de Aranda, on podreu degustar el Menú exclusiu Club Vanguardia per només 39€ per persona i la seva deliciosa torta de lletó. Gaudiu també del millor oci mirant una bona pel·lícula als Cinemes Yelmo amb un 30% de descompte en les entrades o sentint el ritme a flor de pell amb Fama el Musical, del 8 al 20 de març, al Teatre EDP Gran Vía de Madrid, amb un 30% de descompte en les entrades. I, si busques un regal personalit­zat, res millor que un àlbum, un llenç o un calendari de Printoria amb un 50% dedescompt­e.

Moltes idees i totes amb descompte amb el Club! A més, amb la Setmana Santa a la cantonada, planejauna­escapadaam­bBooking.com i troba l’allotjamen­t ideal amb un descompte de fins al 25% en allotjamen­ts selecciona­ts. I no oblidis que amb la targeta del Club també estalvies en les compres online al supermerca­t. Omple el carro a Carrefour.es amb un descompte de 15€ en compres superiors a 90€ i a Sorliclic.com amb 10€ de descompte en la teva primera compra superior a 60€ i amb despeses de preparació gratis en totes les teves comandes. Descobreix totes aquestes propostes i moltes més a l’app del Club o a clubvangua­rdia.com.

No deixis escapar aquesta fabulosa promoció de subscripci­ó a La Vanguardia per tan sols 39€ al mes i emporta’t de regal aquesta pràctica planxa de vapor vertical de mà 4 en 1 de Rowenta. Si ja ets subscripto­r, també te la pots emportar: truca’ns al 933 481 482 i t’informarem­decomacons­eguir-la.•

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain