La Vanguardia (Català-1ª edició)

Comença la Madrid Fashion Week

La 75a edició comptarà amb la reina Letícia, que hi assistirà divendres

-

Los Bridgerton s’han encarregat d’obrir la 75a edició de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. Fins diumenge, un total de 44 dissenyado­rs, entre consagrats i emergents, presentara­n les seves noves col·leccions a Ifema o en altres llocs emblemàtic­s de la ciutat. Ahir al Teatro Real de Madrid s’hi va fer una desfilada inspirada en la sèrie Los Bridgerton amb motiu de l’estrena de la segona temporada a Netflix, el 25 de març.

Juan Avellaneda, Marta Ortiz, Luna Leoni, Boris Izaguirre, Minerva Portillo, Antonia Dell’Atte, Cósima Ramírez o Nona Sobo, entre d’altres, van desfilar vestits a la moda del període de la regència britànica (18111820), en què es desenvolup­a la sèrie.

Però, pel que fa a marques, la 75a edició de la MercedesBe­nz Fashion Week de Madrid (MBFWM) la va inaugurar Hoss Intropia, en el seu debut a la passarel·la. A part d’ESNE, Encinar i Félix Ramiro. La desfilada de Roberto Verino va ser virtual. La jornada d’avui l’obre Pedro del Hierro, i a continuaci­ó, Ágatha Ruiz de la Prada, Ynésuelves (que debuta), Malné, Dominnico, Pablo Erroz, Pertegaz, Roberto Diz i Pilar Dalbat.

La jornada de divendres comptarà amb la presència de la reina Letícia. Serà la segona vegada que assistirà a la passarel·la madrilenya. La primera va ser el setembre del 2010, quan era princesa d’Astúries. Està previst que assisteixi a la desfilada d’Andrés Sardá, que serà la primera de la jornada, seguida de les d’Isabel Sanchis, Hannibal Laguna, Roberto Torretta, Teresa Helbig, Jorge Vázquez i Brain & Beast.

Els dissenyado­rs de dissabte seran Angel Schlesser, Claro Couture, Fely Campo (debutant), Otrura, Custo Barcelona, Lola Casademunt by Maite, Redondo Brand (també debutant) i Paloma Suárez. El mateix dia Ernesto Naranjo presentarà la seva col·lecció, però en vídeo.

I diumenge serà el torn dels joves talents amb el programa Allianz EGO, en què desfilaran María Lafuente, Rubearth, Guillermo Décimo, Compte, Alejandre, Juan VG o Emeeerree, Nimph, Reparto i Georgiela Studio.

Un vídeo repassarà les 75 edicions d’aquesta passarel·la, que ha fet més de dues mil desfilades, de 300 dissenyado­rs, en què han participat models com Claudia Schiffer i Naomi Campbell. ●

Destaquen les desfilades d’Andrés Sardá, Teresa Helbig, Custo Barcelona i Lola Casademunt by Maite

 ?? FRANCISCO GÓMEZ / EFE ??
FRANCISCO GÓMEZ / EFE
 ?? IFEMA MADRID / EP ?? Primera jornada
Un recre ció del vestu ri de l sèrie ‘Los Bridgerton’
IFEMA MADRID / EP Primera jornada Un recre ció del vestu ri de l sèrie ‘Los Bridgerton’
 ?? EFE ?? càrrec de f mosos h obert l’MBFWM! en "uè h debut t l firm #oss $ntro%i
EFE càrrec de f mosos h obert l’MBFWM! en "uè h debut t l firm #oss $ntro%i

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain