La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

AVISOS OFICIALS

-

ANUNCI

En compliment del que disposa l'article 17 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, s'anuncia que l'Ajuntament en sessió de Ple de data 24 de febrer de 2022 ha aprovat amb el quòrum legalment exigible, entre d'altres, els acords següents:

Primer. Aprovar provisiona­lment la modificaci­ó de l'Ordenança Fiscal número 5, reguladora de l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana i que s'annexa a l'expedient. Modificaci­ons normatives per complir amb el Real

Decret Llei 26/2021 que estableix una adaptació del TRLRHL a la sentència del TC respecte de l'IIVTNU, publicat al BOE a data 9 de novembre del 2021.

Es modifica l'OOFF 5 el seu article 7 i 8 d'acord amb la nova metodologi­a aprovada per l'Administra­ció General i s'adequa el text normatiu dels articles 13 i 15 (que passen a ser el 12 i 13 respectiva­ment) atenent que s'eliminen els articles 12 i 14 de l'ordenança vigent d'acord amb el proposat per l'Organisme Gestió tributària. L'articulat podrà ser examinat en el tauler d'anuncis municipal.

Segon. Exposar al públic l'anterior Acord mitjançant anunci que s'inserirà en el tauler d'anuncis municipal i en un diari dels de major difusió de la província durant el termini de trenta dies hàbils, a comptar des del següent al de publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província, dins del qual els interessat­s podran examinar l'expedient i presentar les al·legacions que estimin oportunes.

Durant el període d'exposició pública de les Ordenances, els qui tinguin un interès directe o resultin afectats, en els termes previstos a l'article 18 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes

Locals aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, podran examinar l'expedient i presentar-hi les reclamacio­ns que estimin oportunes. Transcorre­gut el període d'exposició pública sense haver-se presentat reclamacio­ns, els acords adoptats restaran definitiva­ment aprovats.

De conformita­t amb allò que preveuen els articles 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local; 17.1 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, i 178 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, els acords provisiona­ls i les ordenances aprovades estaran exposats al públic a la Secretaria de l'Ajuntament durant 30 dies comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al “Butlletí Oficial de la Província”, perquè els interessat­s puguin examinar l'expedient i presentar-hi les reclamacio­ns que considerin oportunes.

En cas de no haver-hi cap reclamació, l'acord provisiona­l esdevindrà definitiu.

Palau-solità i Plegamans, 7 de març de 2022. – L'alcalde, Oriol Lozano Rocabruna.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain