La Vanguardia (Català-1ª edició)

AST OLOGIA

- GIanca Herrero

Rries 21 e març al 19 ’abril

‡ot ser que us veieu impulsat a actuar sense mesurar les conseqüènc­ies. ‡otser establiu la necessitat ’expansiona­r-vos.

Taure 20 ’abril al 20 e maig

‡otser us esperen espeses: haureu e controlar l’economia. Intenteu no ser tan epen ent i enten re més bé les vostres emocions.

Bessons 21 e maig al 20 e juny

Heu ’expressar més les emocions, perquè les opinions els altres pot ser que us influeixin i molt. No us tanqueu.

Cranc 21 e juny al 22 e juliol

Avui probableme­nt tin reu la imaginació pels núvols. ‡otser us sentiu esil·lusionat per una cosa que no esperàveu que passés.

Lleó 23 e juliol al 22 ’agost

‡ot ser que avui estigueu e sort, tot i que és possible que els vostres objectius es vegin una mica frenats. Tingueu paciència.

Verge 23 ’agost al 22 e setembre

‡otser continueu necessitan­t un canvi. No us ho penseu tant. La vostra insatisfac­ció personal us pot portar problemes e salut.

Balança 23 e setembre al 22 ’octubre

‡ot ser que avui patiu contratemp­s i ificultats. ‡robablemen­t no trobeu suports, però no us esespereu i tingueu paciència.

Escorpió 23 ’octubre al 21 e novembre

‡oseu-vos en contacte amb un parent, és possible que esperi la vostra truca a. Si teniu parella, us hi heu e comunicar millor.

Sagitari 22 e novembre al 21 e esembre

Avui probableme­nt tin reu un ia espinós en l’àmbit familiar i laboral, però po reu potenciar les vostres relacions socials.

Capricorn 22 e esembre al 20 e gener

La vostra incapacita­t e canviar les circumstàn­cies us po ria fer sentir cansat i esanimat. ‡rocureu e tranquil·litzar-vos.

wquari 21 e gener al 19 e febrer

No us hauríeu e negar a canviar algunes e les con uctes, ja sigui amb la parella o l’entorn. Els amics us hi po en aju ar.

Peixos 20 e febrer al 20 e març

‡otser ten iu a moure-us en els extrems, avui sobretot. ‡ot ser que us sentiu bloquejat mentalment. Relaxeu-vos i me iteu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain