La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Barça vola cap als quarts de la Champions

Pérez de Vargas amb 18 aturades i Aleix Gómez amb 9 gols, els millors

- TONI LÓPEZ JORDÀ

Per quarta temporada consecutiv­a, el Barça disputarà els quarts de final de la Champions, esglaó previ a la final four de Colònia. Aquest cop els blaugrana avancen entre els vuit millors d’Europa –sense passar per vuitens– després d’assegurar la segona posició del grup amb la victòria, ahir, en l’última jornada, sobre el Flensburg. El seu rival sortirà de l’eliminatòr­ia entre el Pick Szeged i el Flensburg.

El duel no havia de ser fàcil, encara que els alemanys acabessin sisens. Va arrencar amb un frec a frec d’extrems entre Aleix Gómez i Hampus Wanne, pròxims companys el curs que ve. Tots dos feien els tres primers gols per mantenir un inici igualat, 3-3.

L’equilibri només es va trencar quan Pérez de Vargas va enllaçar aturades i Aleix Gómez va esmolar el ganivet a la contra per posar un +4 (11-7); un avantatge que va mantenir Langaro per anar al descans (15-11) amb confiança per afrontar la segona part.

Va tornar a la pista amb el peu a l’accelerado­r. El Barça es va impulsar fins als 7 gols (21-14) gràcies a una fase dolça. Defensaven com gladiadors, estaven fins en atac i un Pérez de Vargas colossal amb 18 aturades (45% d’encert) apuntalava el triomf. El Palau, que va veure debutar Pablo Urdangarin a la Champions (va jugar tres minuts) es va citar amb l’equip al maig per a la tornada de quarts.

Barça: P. de Vargas, Aleix G. (9, 1p), Mem (4), Cindric, Langaro (4), Ángel Fernández, Fàbregas (4); Petrus, N’Guessan (4), Ben Ali (1), Ali Zein, Richardson (1), Makuc (2), Ariño, Urdangarin. ●

 ?? QUIQUE GARCÍA / EFE ?? L’Infanta Cristina fa un petó al seu fill Pablo, debutant a Europa
QUIQUE GARCÍA / EFE L’Infanta Cristina fa un petó al seu fill Pablo, debutant a Europa

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain