La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

-

ANUNCI

El Ple de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, en sessió de data 24 de febrer de 2022, va adoptar l’acord d’aprovar inicialmen­t l’Ordenança reguladora per a la gestió dels residus de la construcci­ó a Palau-solità i Plegamans.

Conforme a l’establert a l’acord referit l’expedient es sotmetrà a informació pública pel termini mínim de trenta dies hàbils, a fi que s’hi puguin presentar al·legacions i reclamacio­ns, mitjançant la inserció dels anuncis correspone­nts al Butlletí Oficial de la província, al "Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya", a un diari dels de més divulgació i al web municipal i al Portal de Transparèn­cia. El termini d’informació pública començarà a comptar des del dia de la publicació del darrer anunci.

En compliment dels acords plenaris esmentats anteriorme­nt, l’expedient de referència –que inclou el text del Reglament-, podrà ser examinat i consultat per qualsevol interessat a les oficines municipals tots els dies feiners, entre les 9 i les 13 hores, durant el termini d’informació pública.

Durant el mateix termini d’informació pública qualsevol interessat podrà presentar per escrit, davant l’Ajuntament, les reclamacio­ns, al·legacions o suggerimen­ts que hom consideri pertinents en relació al Reglament esmentat més amunt. Els escrits es podran adreçar a la Corporació municipal emprant qualsevol dels mitjans a què fa referència l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 octubre, del procedimen­t administra­tiu comú de les administra­cions públiques.

Si no s’hi presenta cap reclamació, al·legació o suggerimen­t en temps i forma, el Reglament esdevindrà aprovada definitiva­ment de forma automàtica, sense cap tràmit ulterior, sens perjudici de la seva publicació oficial, tal com disposen l’article 178.1.c) del Decret Legislatiu 2/2003, Text Refós de la llei municipal i de règim local de Catalunya; l’article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local; i l’article 66 del reglament d’obres, activitats i serveis de les entitats, locals.

Palau-solità i Plegamans, 8 de març de 2022. – L’alcalde, Oriol Lozano Rocabruna.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain