La Vanguardia (Català-1ª edició)

Vestim el llit amb els cobrellits i les fundes de coixí que ens ofereix ‘La Vanguardia’

Sis models diferents de cobrellit boutí i fundes de coixí a joc, de Montse Interiors Cobrellits reversible­s i disponible­s per a llits de mida doble i individual Aconseguim ja el cobrellit amb els quadrants a joc, a partir de 19,95€

- REDACCIÓ

El dormitori és l’estança de la casa on, sense adonar-nos-en, passem més d’un terç de la jornada. Un espai que és clau condiciona­r de manera que convidi al descans i al benestar des que ens fiquem al llit fins que ens despertem, i viceversa. Si hi ha un complement que compleix aquesta funció, i que alhora aporta elegància com cap altre –per això els experts en decoració el destaquen com a peça clau que no passa mai de moda–, és el cobrellit boutí, un imprescind­ible per vestir el llit amb estil i dotar-lo del confort desitjat. Per això La Vanguardia posa a disposició de tots els lectors i subscripto­rs sis models diferents de cobrellits boutí de Montse Interiors en dimensions tant per a llit doble com individual. Cobrellits reversible­s que trobarem en diferents estampats i colors i que s’acompanyen de fundes de coixí a joc per vestir el llit amb el màxim estil.

Montse Interiors, firma especialit­zada en el tèxtil per a la llar que enguany compleix 50 anys d’història, ha selecciona­t per a nosaltres sis models diferents de cobrellits boutí amb bonics dissenys. N’hi ha tres que tenen colors llisos, des del blanc més pur fins al cru i el gris; tres tons que no fallen mai a l’hora de crear un ambient tranquil. Els altres tres models destaquen pels estampats originals i elegants: el joc Classic emula un patchwork, una fórmula que va arribar com una tendència fa uns anys per quedar-se de manera definitiva; Morocco presenta un disseny d’inspiració àrab a base d’originals sanefes i dibuixos monocromàt­ics sobre fons clar, i Shape, com el nom indica, es configura a partir de formes geomètriqu­es de tonalitats blavoses i verdoses que donaran un toc molt modern al llit.

Tots els cobrellits són reversible­s (excepte el blanc i cru, iguals per les dues cares), cosa que ens permetrà triar la cara que més ens agradi. La continuïta­t entre les dues cares del cobrellit s’aconseguei­x gràcies al cosit perfecte de la tela, que té un gramatge total de 180 grams, un pes lleuger que agrairem ara que s’acosten la primavera i el bon temps.

Amb la possibilit­at de passar a buscar els cobrellits i els quadrants a les botigues de Montse Interiors de Catalunya o de rebre’ls a domicili, cada model està disponible en diferents mides. El joc per a llit doble el trobarem en dues mides: un en una mida de 230 x 260 cm per a llits de 135 cm d’amplada, i un altre de 250 x 260 cm per a llits d’entre 150 cm i fins a 180 cm d’amplada. En tots dos casos, cada joc de cobrellit s’acompanya de dos quadrants a joc (sense farciment) de 50 x 50 cm, ideals per completar el revestimen­t del llit

Sis models de cobrellits boutí, amb fundes de coixí a joc, per a llits dobles i individual­s, de Montse Interiors

amb un mateix estil. Per la seva banda, el joc per a llit individual de 90 cm d’amplada fa 180 x 260 cm, i en aquest cas porta inclosa una única funda de coixí, també del mateix color o estampat que el cobrellit.

Sis models diferents de cobrellit, pràctics i elegants, amb el segell de qualitat de Montse Interiors, una firma nascuda el 1972 com un modest negoci familiar a Sant Vicenç de Castellet (Barcelona). Va començar dedicant-se al tèxtil domèstic, però amb el temps es va especialit­zar en el segment mitjà-alt de decoració i complement­s per a la llar, sense deixar d’oferir preus assequible­s i confeccion­s personalit­zades. Amb una vocació de servei i tendències decorative­s, aquesta empresa actualment té 25 punts de venda a tot Catalunya, així com una botiga online, des de la qual podem triar el joc de cobrellit que ens agradi més.

Entra a la pàgina web www. montseinte­riors.com i aconseguei­x el cobrellit i les fundes de coixí a joc que Montse Interiors ha selecciona­t per vestir els nostres llits aquesta primavera. •

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain