La Vanguardia (Català-1ª edició)

Una altra remuntada increïble de Nadal en un sofert debut a Indian Wells

El balear va aixecar un 5-2 contra Korda al tercer set

-

Entrar fred a un partit contra Rafael Nadal sol ser sinònim de condemna. Més encara si es té en compte el fantàstic inici d’any del balear, invencible per a qualsevol en els seus quinze partits previs fins a arribar a Indian Wells, i amb tres títols en el seu historial. Però Sebastian Korda va voler rebel·lar-se contra la llegenda que tenia davant i a punt va estar de sortir-se amb la seva. Només l’entitat del tennista més premiat de la història va poder contrarest­ar el fabulós partit del jove dels Estats Units. Amb tennis i molta èpica (6-2, 1-6 i 7-6 (3)).

El cúmul d’errors de Korda als jocs inicials van posar Nadal amb un favorable 4-0 en un obrir i tancar d’ulls. Tot i això, lluny d’enfonsar-se, Korda va començar a afinar la punteria ja als últims compassos del primer parcial i va sortir com un tret al segon. Els seus cops carregats de verí, els grans serveis i les restes profundes van desarmar un desconcert­at i incòmode Nadal, que no sentia la bola. Korda va desplegar un tennis d’un altre planeta per arrasar al segon set i acariciar la victòria en el tercer. Amb un 5-2 en contra, Nadal es va abocar a l’enèsima remuntada de la seva carrera culminada en un tie-break de vertigen.

Poc abans del seu sofert debut es va saber que no jugarà el torneig de Miami previst tot just finalitzar Indian Wells. Respecte als espanyols, Carlos Alcaraz va demostrar continuar vent en popa imposant-se a Mackenzie McDonald per un doble 6-3. Més va patir Roberto Bautista per doblegar un altre tennista local com Jeffrey John Wolf (6-3, 6-7 (3) i 7-6 (5)). ●

 ?? CLIVT UGUN  ILL / A P ?? Nadal en acció a Califòrnia
CLIVT UGUN ILL / A P Nadal en acció a Califòrnia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain