La Vanguardia (Català-1ª edició)

TEN DÈN CIES

ASSABOREIX LA PRIMAVERA AMB ELS BALSÀMICS DE MÒDENA ORTALLI

-

L'arribada de la primavera i la pujada de les temperatur­es conviden a recuperar aquest hàbit perdut durant l'hivern de consumir amanides i plats freds. Com un toc del vinagre balsàmic premium de Ortalli elevarà les teves receptes a un nivell superior.

Ortalli és una marca 100% italiana. Situada a Mòdena, aquesta empresa familiar continua fidel a la tradició des de 1899 i està especialit­zada en l'elaboració de vinagres i condiments italians d'alta qualitat. Ja són 4 les generacion­s que es dediquen a l'elaboració d'un producte selecte, amb el mateix raïm i seguint el mètode artesanal dels seus ancestres. El seu objectiu: conservar en tota la seva producció els atributs de major qualitat que donin com a resultat els millors vinagres balsàmics.

Innovació i tradició es donen la mà

La traçabilit­at s'ha convertit en un dels aspectes que més fixació comporta actualment a la marca. Proporcion­ar al consumidor informació d'interès sobre els seus productes els diferencia de la competènci­a: l'origen de la matèria primera i la seva descripció, la data de producció i embotellat, el perfil organolèpt­ic, és a dir, "el recorregut que fa un raïm des que és recollit fins que arriba a la teva taula en forma de vinagre ". Per fer aquest seguiment, utilitzen la tecnologia Blockchain.

Una denominaci­ó única

Tots els vinagres balsàmics de Mòdena Ortalli són IGP (Indicazion­e Geografica Protetta), una denominaci­ó que certifica només als productes originals de la zona de Mòdena. La qualitat dels productes d'aquesta denominaci­ó es pot comprovar a través de la seva densitat, com més dens sigui el vinagre, més most conté i de major qualitat és. A diferència dels vinagres normals que s'elaboren exclusivam­ent a partir de vi, als balsàmics se'ls afegeix el most de raïm. Per això, el seu sabor és més suau i dolç i la seva consistènc­ia més densa. Els d’Ortalli, a més, no porten sucres afegits, només el sucre del most natural amb el qual s'elaboren. Un autèntic plaer italià per a condimenta­r les teves elaboracio­ns més gourmet. Una selecció de Vinagres balsàmics de Mòdena Ortall està disponible a gourmetlav­anguardia.com o trucant al 935 500 105.

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain