La Vanguardia (Català-1ª edició)

La segona vida d’un italià tranquil

El Madrid no dona pistes sobre qui substituir­à Benzema

- 7AR$OS 1OVO

Carlo Ancelotti és un bon exemple de l’entrenador tranquil i avui se’l veu satisfet. Als 62 anys, i després d’haver guanyat dos Champions com a jugador i tres més com a entrenador, poques coses el poden alterar o fer perdre els nervis. El de Reggiolo viu aquesta segona etapa al Reial Madrid com un premi inesperat, d’aquestes segones oportunita­ts que rares vegades et concedeix la vida.

Quan el van fitxar a l’estiu li van dir que aquesta primera temporada seria de transició i en la segona disposaria d’un Bernabeu futurista i una plantilla amb Mbappé (i potser Håland) i sense pesos morts al vestidor com ara Bale, Hazard, Marcelo, Isco i algun més. Arribat el març Ancelotti es veu amb la Lliga mig guanyada (amb el segon a deu punts) i a sobre amb una segona vida a la Champions després d’haver estat mig mort en la major part de l’eliminatòr­ia contra el PSG. Com no pot ser feliç?

Avui Ancelotti es torna a enfrontar al Barcelona per tercera vegada aquesta temporada (ja l’ha guanyat les dues anteriors) i considera la baixa de Benzema un contratemp­s superable. És un clàssic, però amb els blaugrana a quinze punts ho té clar: “No arriscaré”. No posarà en perill de recaiguda el seu millor futbolista. Ancelotti considera important guanyar el clàssic, però el que és decisiu és que el seu jugador diferencia­l arribi bé al partit contra el Chelsea. La temporada passada el Madrid va afrontar les semifinals fet una ruïna física i el Chelsea el va gua

 ?? N   ER    RE TER ?? Carlos Ancelotti va enaltir el Barça
N ER RE TER Carlos Ancelotti va enaltir el Barça

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain