La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Atlètic continua la festa a Vallecas

Un gol de Koke dona una altra victòria als matalasser­s

-

Un gol de Koke a passada de João Félix al començamen­t del segon temps va donar els tres punts a l’Atlètic a Vallecas en un partit molt competit que l’equip de Simeone no va poder tancar en cap moment.

El Rayo no és el mateix de la primera volta, però no ho va posar fàcil. El seu hàndicap és que li costa molt de fer un gol. L’Atlètic, a què Luis Suárez fa molt que ha perdut la seva condició de titular, venia de la victòria a Old Trafford i se’l va notar amb menys empenta de l’habitual.

Va ser un partit de joc travat al mig del camp, amb poques oportunita­ts. En la primera part va arribar més l’Atlètic. L’ocasió més clara la va tenir Griezmann al poc temps de començar. El francès no va aconseguir rematar una pilota a l’àrea petita després d’una deixada de João Félix, el futbolista més determinan­t dels de Simeone des de fa un mes. El portuguès s’entén bé amb qui sigui, ja sigui Cunha, Griezmann o Correa.

El segon temps va començar amb el gol de Koke, que va marcar al 49. El gol va deixar el Rayo confós uns minuts i l’Atlètic va poder posar la sentència mitjançant Griezmann a l’hora de joc.

A partir d’aquí el Rayo va créixer i l’Atlètic va tornar a la seva versió que tantes victòries li ha donat: replegar-se per defensar un resultat curt i curtcircui­tar el contrari. En aquests casos és fonamental que Oblak estigui fi. I l’eslovè ho va estar. Primer va refusar una rematada que es colava de l’exmatalass­er Mario Suárez. Després, Nteka va malgastar una ocasió molt clara.

Tot va empitjorar per a l’Atlètic quan al 85 Ángel Correa va veure la vermella directa per dir alguna cosa a l’àrbitre Munuera Montero. El Rayo va pressionar fins al final. Balliu va tenir l’última oportunita­t, però no la va encertar i l’Atlètic va respirar. Els de Simeone enllacen la cinquena victòria consecutiv­a. El Rayo acumula deu jornades sense guanyar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain