La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Uni es queda sense ‘final f(ur’ amb la derr(ta a Salamanca

-

No ho va tenir lluny, però l’Uni Girona no serà a la final four de l’Eurolliga. El conjunt gironí va caure per 74-65 a Salamanca contra el Perfumería­s Avenida en el tercer i definitiu partit del playoff de quarts de final. Cooper (23 punts) i Samuelson (15) van brillar per a les

de Salamanca, mentre que Eldebrink (15) i Reisingero­va (13) van destacar en l’equip català. Durant gairebé tot el matx van manar les locals, però sempre amb un marge molt estret. Al descans es va arribar amb un marcador de 33-29 i al final del tercer quart el resultat era de 50-45. Al tram final el Perfumería­s va clavar l’estocada definitiva al partit i l’Uni Girona ja no va tenir prou capacitat de reacció. / Redacció