La Vanguardia (Català-1ª edició)

Unes jornades que seran totalment presencial­s

-

El Disseny Hub Barcelona acollirà del 30 de març a l’1 d’abril la segona edició de Barcelona React, unes jornades en què s’aprofundir­à en la reflexió posada en marxa l’any passat sobre el model econòmic de la ciutat, pensant en l’horitzó 2030. Hi participar­an més de 60 ponents, locals, nacionals i internacio­nals i també comptarà amb la presència de centenars d’experts en matèries vinculades a l’economia verda, el món digital o la nova realitat urbana.

“La consolidac­ió d’aquestes jornades és una mostra clara de com de capaç és Barcelona de liderar el debat global sobre com han de ser les ciutats en un entorn canviant, postpandèm­ic”, explica el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni.

Segons expliquen fonts de l’organitzac­ió, si en el cas de l’any passat va ser la pandèmia i la crisi que se’n va derivar la que va provocar “la necessitat d’elevar el diàleg del futur de les ciutats”, aquest any en el Re

L’edició de l’any passat va n tenir un valor afegit més enllà de les qüestions que es van tractar a les sessions: el Barcelona React va ser un dels primers esdevenime­nts internacio­nals que va acollir la ciutat després de la pandèmia. Això sí, a causa de les restriccio­ns que hi havia aleshores es va haver de celebrar sota un format híbrid que va fer que tingués 850 assistents presencial­s, mentre que més de 2.200 persones van participar en les jornades de manera telemàtica. Aquest any, la millora de la situació sanitària i l’èxit d’esdevenime­nts celebrats recentment –sense anar gaire lluny, el mateix Mobile World Congress– han permès organitzar unes jornades que seran totalment presencial­s.

El futur del sector audiovisua­l, el canvi climàtic o la innovació urbana seran alguns eixos de les sessions

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain