La Vanguardia (Català-1ª edició)

Quan el ‘9’ és Modric

Ancelotti va improvisar amb un sistema per tapar l’absència de Benzema i el resultat va ser un equip desfet i una pallissa vergonyosa

- CARLOS NOVO

Res no li va funcionar al Reial Madrid en la seva nit més trista de la temporada i de les pitjors dels últims anys. L’absència de Benzema va trastocar els plans de Carlo Ancelotti i la solució improvisad­a de l’italià va ser un fiasco absolut. El Madrid va mantenir el 4-3-3, però de fals nou va jugar Luka Modric, que ni a juvenils no devia haver actuat en l’esmentada posició. Els blancs, ahir de negre per raons comercials poc comprensib­les fins i tot per a la seva afició, van ser un equip molt feble en la pressió, amb poc desbordi i apallissat així que els blaugrana van prendre avantatge al marcador. La solució del croat no era en cap de les travesses. Ja se sabia que seria difícil que Ancelotti apostés pels recanvis naturals del francès, llegeixi’s Jovic o Mariano, en qui ha demostrat per activa i per passiva que no té cap confiança, però es podia pensar que la solució passés per Bale, l’home més ràpid de la plantilla, que ja el va treure d’un conflicte a La Cerámica, tot i que des d’aleshores només ha jugat tres minuts a París. A l’hora de la veritat el gal·lès va ser el descartat i no va ser ni a la banqueta. No hi pot haver dada més significat­iva del poc que pesa ja en aquest equip.

Sense Bale la solució més lògica de fals nou era Asensio. Però el balear ja va jugar aquí a San Mamés a la Copa i no li devia agradar a Ancelotti com ho va fer. L’altra carta que li quedava era Isco, que havia jugat en aquesta posició contra el Granada al Bernabeu i d’una manera acceptable. Però els temps del malagueny també semblen que han passat per sempre.

Si tot el partit va ser una tortura per al Madrid els d’Ancelotti

 ?? SERGIO PEREZ / EFE ?? Modric y Mariano, brazos en jarra, buscan explicacio­nes a la exhibición del Barça
SERGIO PEREZ / EFE Modric y Mariano, brazos en jarra, buscan explicacio­nes a la exhibición del Barça

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain