La Vanguardia (Català-1ª edició)

Vicente Moreno: “Estem més a prop de l’objectiu”

- ROBERTO RODRÍGUEZ

No està renovat i tampoc no ha estat cridat per Luis Enrique per jugar a Cornellà amb la selecció espanyola, però Sergi Darder no deixa de meravellar l’afició. El d’Artà continua creixent com a futbolista, entossudit a fer d’aquest Espanyol un equip rellevant. Aquesta fam encomana l’afició i l’equip, gairebé salvat després de la victòria contra el Mallorca. Una acció delicada elaborada per Darder i executada per De Tomás va tombar els de Luis García Plaza. La revenja perica després de l’eliminació de Copa deixa els balears al límit de l’abisme.

El protagonis­ta al començamen­t del partit va ser Adrián Embarba. L’extrem va ser l’únic canvi a l’onze per la sanció de Puado i la seva alineació suposava

La victòria contra el Man llorca suposa un pas de gegant per a l’Espanyol en la recerca de la permanènci­a, i per això Vicente Moreno es va mostrar satisfet alhora que alleujat. “Són tres punts que ens acosten a aquest primer objectiu, tot i que no està certificat, ni de bon tros. Però donem molt de valor al triomf”, va assegurar. El tècnic va revelar que el canvi de Diego López es va deure als mateixos problemes físics de la setmana passada, malgrat que en aquest cas va triar Oier i no Joan García com el seu substitut. “Crec que era el moment d’Oier. Ens n’alegrem per ell, perquè ha treballat molt a l’ombra i no s’ha queixat mai”.

“La societat d’aquests dos [per Darder i De Tomás] i de la gent... quan es dona la comunió entre jugadors de nivell i la grada tot és una mica més fàcil”, va dir sobre el gol fabricat entre Darder i De Tomás.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain