La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tretze looks amb missatge

- PILUKA DE ECHEGARAY

ada nit dels Oscar deixa uns looks per recordar a la catifa vermella. I aquest any no ha estat una excepció. Segons la meva opinió, aquests han estat els més destacats de la gran gala:

1. Penélope Cruz vestida de la firma que és imatge, Chanel. Va triar un vestit de cintura drapejat i amb volum a la part inferior, donant un toc sofisticat, sobri i elegant. La seva parella, Javier Bardem, va optar per una americana amb estampat de caixmir i un look tan negre que dissimula la corbata de llacet. Tots dos van transmetre aquella complicita­t tan seva.

2. Zendaya, la meva absoluta preferida. Però no només pel seu look, sinó per la seva bellesa natural, que converteix en terrenal i alhora increïble tot el que porta. Totes les marques la desitgen. Anava vestida de Valentino i va fer de la camisa blanca clàssica i tradiciona­l que totes tenim a l’armari un look espectacul­ar. És

A$$e$$ora d’imatge corporativ­a i personal sens dubte, una de les celebritat­s que sap fer servir més bé els codis de vestimenta.

3. Kirsten Dunst va portar un vestit vermell intens de Christian Lacroix, amb un monyo baix i unes arracades llargues que van donar al look un toc encara més romàntic. T va transmetre aquell glamur que tant la defineix.

4. Zoë Kravitz va triar un vestit de la firma de què és ambaixador­a, Saint Laurent, de color rosa pastel amb recollit en monyo baix. El collaret brillant va donar un toc romàntic a tot el look. La seva dolçor i senzillesa a l’hora de vestir fan que li quedi tot increïble.

5. Maddie Ziegler va triar un vestit de color negre amb escot paraula d’honor i volum a la part inferior de Giambattis­ta Valli que va completar amb joies de Swarovski. La seguretat la fa brillar per damunt de tot.

6. Alana Haim va apostar per un vestit “escata de peix” de color platejat de Louis Vuitton. Atrevida, decidida i amb aquella personalit­at que tant la identifica.

7. Vanessa Hudgens va optar per un vestit negre llarg de silueta llapis en teixit de paillettes de Michael Kors, que amb collaret i l’anell de brillants i maragdes li va donar el toc per ser una de les més ben vestides.

8. Jessica Chastain va deixar tots sorpresos amb el vestit bicolor en bronze i malva, amb un escot de tirants i un baix plegat de volants de Gucci. Només la Jessica podria portar un vestit d’aquest nivell com el va portar a la gran gala.

9. Saniyya Sidey va optar per un vestit princesa sense elàstics de colors pastels i brodat amb flors d’Armani Privé que va il·luminar tots els presents. Senzilla, però alhora atrevida.

10. Sebastián Yatra, vestit de Moschino, va optar per un esmòquing de color rosa. Original i autèntic.

12. Uma Thurman, màxima elegància amb un estil molt molt formal. Totalment coberta fins a l’últim botó, cosa que demostra que la bellesa no és només a deixar la pell al descobert.

13. Nicole Kidman, d’Armani Privé. Aire dolç i delicat. Tota una estrella.

 ?? CT E lOR AN 
 RA 

 / AP R ??
CT E lOR AN RA / AP R
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain