La Vanguardia (Català-1ª edició)

El millor anunci

El vestidor espera que l’obertura del Camp Nou sigui una oportunita­t per enganxar nous aficionats

- B

“No vaig pensar mai que arribaria aquest dia, és un somni”. Aquestes paraules de Melanie Serrano són traslladab­les a tot el vestidor blaugrana, que es prepara per a un dia històric. Sense perdre de vista l’objectiu esportiu, certificar la classifica­ció per a les semifinals de la Champions contra el Reial Madrid, les jugadores del Barça no amaguen la importànci­a d’una cita com la de demà. El Camp Nou s’obre al públic per primera vegada a l’equip femení i la massiva resposta de l’afició pot propiciar tot un rècord mundial d’assistènci­a en un partit de futbol femení. Més enllà del titular, aquesta gesta assoleix una transcendè­ncia més gran per l’impacte que tindrà en la visibilitz­ació d’aquest esport, una cosa de què són molt conscients les jugadores. “Sentim que pot ser un punt d’inflexió. Tothom cada vegada està més enganxat al nostre futbol i tenim l’oportunita­t de donar-li màxima visibilita­t”, explicava Melanie Serrano, la més veterana de la plantilla.

La de Blanes fa 18 temporades que és al club i ha vist créixer l’equip des dels seus orígens més humils. Per això no va poder evitar emocionar-se, ahir a la zona mixta organitzad­a per a l’ocasió, cada vegada que parlava de la cita al Camp Nou, conscient que arriba en l’ocàs de la seva carrera: “És molt bonic arribar a temps de viure això. Treballes perquè et passin coses boniques, però no tothom té la sort de poder viure-les”. Parla de sort, però sap que no els han regalat res: “Estem demostrant que som valuoses i que podem arribar igual de lluny si darrere hi ha una base bona. Ja està bé d’anar a remolc d’altres persones perquè crec que ens mereixem els mateixos recursos. Estem omplint el Camp Nou i no sé si tots els equips de nois podrien fer-ho”, va reivindica­r.

Marta Torrejón, una altra de les veteranes de l’equip, va afirmar que són davant “un gran pas per al futbol femení”. “És una cosa que no s’ha vist mai, és una gran oportunita­t per enganxar més gent”. La de Mataró va qualificar de “recompensa merescuda” l’obertura del Camp Nou: “Després de tants anys de treball el que estem vivint i el

Tenim l’oportunita­t de donar visibilita­t al nostre esport i pot ser un punt d’inflexió” Melanie Serrano d B

Omplir el Camp Nou no s’ha vist mai, és una gran oportunita­t per enganxar més gent” Marta Torrejón d B

Treballes perquè et passin coses boniques, però no tothom té la sort de poder-les viure” Melanie Serrano d B

 ?? TONI ALBIR / udu ?? Torrejón i Alexia amb el títol de Lliga al Camp Nou el dia 13
TONI ALBIR / udu Torrejón i Alexia amb el títol de Lliga al Camp Nou el dia 13

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain