La Vanguardia (Català-1ª edició)

Hilaria i Alec Baldwin anuncien que esperen el setè ‘Baldwinet’ en comú

-

La Jessica va créixer amb la seva mare, el marit d’aquesta última i els seus quatre germans. No ha conegut mai el seu pare biològic. Va estudiar a l’escola Juilliard d’arts escèniques de Nova York. Quan començava a fer els primers passos com a actriu, va patir un dur revés. La seva germana Juliet es va suïcidar el 2003 després d’anys d’abús de drogues. Malgrat que no parla sobre la seva vida ni sobre el seu passat, l’actriu sí que es mostra a favor de conscienci­ar sobre la importànci­a de la salut mental. És vegana i una amant confessa dels animals.

Chastain va aconseguir els seus primers papers de pes als 30 anys. Va debutar al cinema el 2008 amb el paper principal a Jolene. La primera nominació als Oscars li va arribar amb Criadas y señoras el 2011 com a millor actriu de repartimen­t. Un any després, el 2012, per La noche más oscura, dirigida per Kathryn Bigelow, va aconseguir la segona nominació, llavors com a millor actriu. I aquesta vegada, la tercera, s’ha emportat l’Oscar. ●

A Hilaria Baldwin, de 38 anys, l’envolta una aura de fake news molt pròpia d’aquesta època. Es va fer passar per espanyola, criada a Mallorca i amb la llengua de Cervantes com a llengua materna, fins que es va descobrir que tot era una falsedat.

Va néixer a Boston i a les seves arrels no hi ha cap rastre hispà, per molt que anés de vacances amb els seus pares a les Balears. Una hispana de mentida, la van qualificar els mitjans dels Estats Units. Les seves companyes d’estudis van dir que la seva pell era més blanca i els seus cabells molt rossos, fins que va fer la conversió de Hillary a Hilaria. Però hi ha coses certes a la seva vida que no pot posar en dubte ningú. Es va casar amb l’actor Alec Baldwin el 2012 i amb ell ha tingut sis fills (dues nenes), d’edats entre els vuit anys i els 18 mesos. I ve el setè, segons va anunciar ella mateixa amb un vídeo de la seva família nombrosa a Instagram.

I love you, baby sona com a banda sonora. Hi ha amor per a tothom. De fons hi ha el marit, que sembla que assumeixi un paper secundari, un cameo a la pel·lícula de la seva dona.

“Després de molts alts i baixos els últims anys, tenim una pujada emocional i una gran novetat: un altre Baldwinet arribarà aquesta tardor”, va escriure. “Estàvem força segurs que la nostra família estava completa, i estem més que feliços amb aquesta sorpresa. Comparteix­o aquest moment en què ho hem dit als nens i podeu veure la seva il·lusió. El nostre nou fill és un punt brillant, una benedicció i un regal en aquests temps incerts”, afegeix.

I ho són sobretot pel que pugui oferir el destí al seu marit, eix central d’una investigac­ió penal.

L’anunci del nou embaràs arriba cinc mesos després d’aquell tràgic 21 d’octubre. En ple rodatge del western Rust en un plató de Nou Mèxic, Alec Baldwin, de 63 anys, tenia un

Colt a la mà quan a l’assaig d’una escena va obrir foc, per bé que ell afirma que no va prémer el gallet de la pistola.

Va morir la directora de fotografia Halyna Hutchins. La seva família va presentar una denúncia contra l’actor i també un dels productors del film.

Des d’aquell moment, la Hilaria s’ha convertit en una de les principals defensores de la innocència del seu marit.

“Hem gravat ‘Som un bon equip’ [en castellà a l’original] a les nostres aliances de casament”, va explicar la parella a la revista People.

Baldwin pot dir a la seva dona Con ocho basta, popular sèrie televisiva de la dècada dels vuitanta. L’actor té una altra filla, la Ireland, del seu matrimoni amb Kim Bassinger. A l’espanyola, la Hilaria respon amb un La familia y uno más, pel·lícula del 1965 i seqüela de La gran familia (1962). ●

 ?? . ??
.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain