La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ajuntament de Terrassa

AVISOS OFICIALS

-

ANUNCI

L'Ajuntament en Ple en sessió del dia 25 de març de 2022, ha aprovat provisiona­lment l'expedient de modificaci­ó de l'Ordenança Fiscal 2.4 reguladora de l'Impost sobre l'Increment dels Terrenys de Naturalesa Urbana. Aquest romandrà en exposició pública durant un període mínim de 30 dies comptats des de la seva publicació en el Tauler d'Edictes de l'Ajuntament, per tal que qualsevol persona interessad­a el pugui examinar i formular aquelles reclamacio­ns que estimi oportunes. Aquest anunci serà publicat en el "BOP" i en un diari de gran difusió de la província.

Terrassa, 25 de març de 2022. sembre, l'ordre HFP1946/2016, de 19 de desembre, l'Ordre HAC/1395/2018, de 12 de desembre, i l'Ordre HFP/1487/2021, de 28 de desembre, dictades a l'empara de l'establert en l'article 91.1 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març.

Abrera; Alella; L'Ametlla del Vallès; Arenys de Mar; Arenys de Munt; Argentona; Badalona; Berga; Bigues i Riells del Fai; Caldes de Montbui; Calella; Canet de Mar; Canovelles; Cardedeu; Castellar del Vallès; Castellbis­bal; Castelldef­els; Cervelló; Corbera de Llobregat; Cubelles; Esparregue­ra; Esplugues de Llobregat; Les Franqueses del Vallès; La Garriga; Gavà; L'Hospitalet de Llobregat; Igualada; La Llagosta; Llinars del Vallès; Lliçà d'Amunt; Malgrat de Mar; Manlleu; Martorell; El Masnou; Masquefa; Matadepera; Molins de Rei; Mollet del Vallès; Montcada i Reixac; Montgat; Montornès del Vallès; Olesa de Montserrat; Palafolls; Palau-solità i Plegamans; Pallejà; Parets del Vallès; Piera; Pineda de Mar; Premià de Mar; Ripollet; La Roca del Vallès; Rubí; Sabadell; Sant Andreu de la Barca; Sant Andreu de Llavaneres; Sant Boi de Llobregat; Sant Celoni; Sant Cugat del Vallès; Sant Feliu de Llobregat; Vilassar de Dalt; Sant Joan Despí; Vilassar de Mar; Sant just Desvern; Sant Joan de Vilatorrad­a; Premià de Dalt; Sant Pere de Ribes; Sant Quirze del Vallès; Sant Sadurní d'Anoia; Sta. Margarida de Montbui; Barberà del Vallès; Santa Maria de Palautorde­ra; Santa Perpètua de Mogoda; Sant Vicenç de Castellet; Sant Vicenç dels Horts; Cerdanyola del Vallès; Sentmenat; Sitges; Tiana; Tordera; Torelló; Vallirana; Vic; Viladecans; Vilanova del Camí; Vilafranca del Penedès; Badia del Vallès. Recursos:

La inclusió d'un subjecte passiu en la matrícula de quotes municipals dels municipis detallats, la seva exclusió o l'alteració de qualsevol de les dades a les quals es refereix l'apartat 2 de l'article 2n del RD 243/1995, de 17 de febrer, constituei­xen actes administra­tius contra els quals només es podrà interposar recurs de reposició davant la Gerència d'aquest Organisme, en el termini d'un mes, a comptar des del dia següent al de finalitzac­ió del període d'exposició pública de la matrícula.

Contra la desestimac­ió expressa o presumpta del recurs de reposició referit, podrà interposar reclamació economicoa­dministrat­iva, mitjançant escrit adreçat a aquest Organisme, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la seva notificaci­ó o des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'hagi d'entendre desestimat de forma presumpta. Aquest Organisme s'encarregar­à de remetre la reclamació al Tribunal Economicoa­dministrat­iu competent.

La interposic­ió del recurs de reposició correspone­nt no originarà la suspensió dels actes de liquidació subsegüent­s, de conformita­t amb el que

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain