La Vanguardia (Català-1ª edició)

Sostenibil­itat i transforma­ció digital centren les novetats del sector

-

les seves primeres parades al saló en un estand de cafeteres i en un altre de màquines espremedor­es de taronges i de pomes en què representa­nts de les marques van fer una breu explicació de les màquines. A la parada següent, on hi ha l’exhibidor de l’empresa de conserves Dani, Felip VI va intercanvi­ar una salutació afectuosa amb el vicepresid­ent de la conservera i president de la patronal catalana Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre.

Després la visita va continuar amb les Anxoves de l’Escala, els Vermuts Miró, la Coca-Cola, la cervesera Damm, els formatges García Baquero i els de la marca TGT i diverses firmes d’embotits, entre les quals El Pozo i Noel, abans d’enfilar cap a les grans firmes Danone i Nestlé. Pel camí, alguns membres de la comitiva –no les principals autoritats– aprofitave­n per degustar algun dels productes que s’oferien en safates als estands, mentre que una coneguda firma de brou en bric repartia bosses per anar a comprar amb la seva marca i un envàs de mig litre.

El grup, integrat per més d’un centenar de persones, entre autoritats, personal de seguretat i periodiste­s, cridava l’atenció al seu pas tant dels visitants com dels treballado­rs de la fira. “Que vingui, per saludar-lo, que es faci una foto”, deien rient unes noies rere un taulell. La visita es tancava al pavelló número 1, on hi ha l’estand de la Generalita­t. Aragonès i la consellera Jordà ja se n’havien anat i era un director general qui representa­va el Govern. El Rei hi va intercanvi­ar una salutació i la comitiva es va encaminar cap a la sortida. ●

 ?? MANÉ ESPINOSA ?? El clàssic pernil no falla mai a la fira de l’alimentaci­ó
MANÉ ESPINOSA El clàssic pernil no falla mai a la fira de l’alimentaci­ó

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain