La Vanguardia (Català-1ª edició)

Simeone es desfà en elogis envers el City: “M’encanta veure’ls jugar”

Guardiola defuig la polèmica sobre els estils

-

No s’han enfrontat mai en partit oficial. Avui serà la primera vegada, a l’Etihad Stadium de Manchester. El City de Pep Guardiola contra l’Atlètic de Diego Pablo Simeone per un lloc a les semifinals. En la prèvia del matx majúscul de quarts (21 h), el tècnic argentí va tirar floretes al joc de l’equip anglès.

“El que més m’agrada dels equips que juguen bé com el City és l’esforç per recuperar la pilota i per proposar joc d’atac, m’encanta veure’ls jugar; em desperta coses veure jugadors de la categoria de Sterling o De Bruyne sempre actius, corrent per recuperar pilotes. El Manchester City té millors futboliste­s que nosaltres, m’encanta veure’ls jugar”, destacava Simeone, que també va evitar una posició acomplexad­a. I amb raó: el seu Atlètic és un matagegant­s d’anglesos. Va fulminar a vuitens el Manchester United i el Liverpool en la Champions 2019-2020.

“Estem acostumats a jugar eliminatòr­ies, és un partit llarg, cadascú proposarà el que cregui. El rival té moltes eines: jugar posicional, al contraatac, llarg, amb centrades, arribant de segona línia... Nosaltres portarem el partit on creguem que els podem fer més mal, intentarem amb les nostres caracterís­tiques i la nostra manera de jugar de fa anys continuar competint com volem. Els dos equips tenen personalit­at i jerarquia”, deia l’argentí.

Per la seva part, Pep Guardiola va evitar entrar en polèmiques d’estils. “No gastaré ni un minut a parlar d’aquest estúpid debat. Tots busquem una manera de guanyar. No sé què és això de jugar de manera lletja. No jutjo els oponents”, va concloure. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain