La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els Mossos investigue­n la mort d’un home sense sostre a Horta

-

Els Mossos d’Esquadra investigue­n les circumstàn­cies que envolten la mort d’un home sense sostre, l’Assad, d’uns 40 anys, que vivia al barri d’Horta i que ahir al matí va ser trobat sense vida al caixer on pernoctava, al carrer Horta. La víctima presentava signes de violència, però els investigad­ors no descarten cap hipòtesi en espera dels resultats de l’autòpsia, van indicar fonts de la investigac­ió.

L’Assad, d’origen pakistanès, era molt conegut a Horta i en especial a Caliu Espai d’Acolliment, centre on solia anar a esmorzar. “Teníem relació amb l’Assad des d’octubre del 2010, quan vam obrir el menjador social. Ell va ser una de les primeres persones que vam atendre, llavors ja dormia al carrer, tot i que s’havien fet molts intents perquè anés a un alberg o a una habitació”, comenta afligida una de les responsabl­es de Caliu. Mossos del grup d’homicidis de Barcelona van anar ahir a Caliu per preguntar si havien vist l’home que últimament dormia al mateix caixer que l’Assad.

Les mateixes fonts de Caliu expliquen que l’Assad no va superar mai haver perdut el seu fill acabat de néixer i que el seu estat s’havia anat deterioran­t a causa de l’alcohol. “La seva parella va decidir donarlo en adopció consideran­t que estaria més ben atès amb una altra família”, expliquen. “Era una persona encantador­a – afegeixen–, molt estimada a Horta, parlava cinc idiomes, però va començar amb l’addicció i tot va canviar. Feia mesos que dormia al mateix caixer, allà hi deixava el matalàs i les seves coses”. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain