La Vanguardia (Català-1ª edició)

Emery vol escriure contra el Bayern un altre capítol en la història

Els groguets van a Munic amb un gol d’avantatge

-

Unai Emery vol continuar fent història amb el Vila-real i la seva pròxima gesta és molt a prop. Després de conquerir l’Europa League fa un any superant el Manchester United a la final, el tècnic basc persegueix classifica­r l’equip per a les semifinals de la Champions. Emery, que aquest abril ha superat els cent partits oficials com a entrenador groguet, vol fer valer l’avantatge del partit d’anada, en què el Vila-real es va imposar al Bayern gràcies a un gol de Danjuma.

Malgrat la renda, Emery és conscient que s’enfronten a un dels grans i històrics de la competició com és el gegant alemany i va vaticinar un partit “més complicat que el de l’anada”. “Hem de saber que tocarà patir i defensar molt en el partit i saber fer-ho amb naturalita­t i serenitat”, va assegurar.

Des de l’arribada de l’entrenador basc, el Vila-real no ha perdut cap eliminatòr­ia europea i Emery somia assolir el que no va dubtar a qualificar d’“el repte” més important de la seva carrera. “El creixement d’aquest equip és adaptar-te al que t’exigeixen i en aquest procés hem trobat rivals millors i hem crescut”, reconeixia repassant l’impol·lut expedient del Vilareal a Europa.

Malgrat la bona dinàmica i l’avantatge a l’eliminatòr­ia, Emery manté un “respecte majúscul” envers el Bayern, “un equip favorit per guanyar i per ser campió”, va assegurar.

“Estan acostumats a marcar molts gols al seu estadi. Ells ens tenen respecte, però saben que si juguen a una versió alta són favorits. Són optimistes i a casa se senten forts”, adverteix Emery.

El seu homòleg al Bayern, Julian Nagelsmann, és conscient

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain