La Vanguardia (Català-1ª edició)

Doble .uel

-

amb el cap embenat, una acció que al brasiler no li va costar la groga, que sí que la veuria per reiteració en les faltes poc després.

En tota la primera part, l’Atlètic va creuar molt poc el centre del camp. Tampoc Oblak no va tenir feina, tot i que el City sí que va disposar almenys d’una ocasió molt clara, una pilota que va caure franca a Gündogan a l’àrea i que va rematar al pal. L’alemany va caçar el rebuig i el seu cop de cap es va estavellar a Felipe. Els anglesos van protestar perquè van entendre que hi va haver mà del brasiler, però no hi va intervenir Siebert, l’àrbitre ni el VAR.

La segona part va començar sense canvi de jugadors i amb l’Atlètic amb una pressió més alta. El pla de Simeone seguia el guió. Primer resistir i, a poc a poc, anar madurant el partit per, en un moment donat, sorprendre el rival. El City va seguir el seu guió, perquè el seu joc no és d’especular. Sempre va de cara a pel partit mitjançant el toc i la possessió. La proposta de l’Atlètic tampoc no l’incomodava, perquè, quan pressionav­en els matalasser­s més amunt, hi trobaven més espais.

L’anada i tornada va convertir el partit en més vistós. Al minut 55, Griezmann va tenir la primera ocasió, una rematada que li va ser escorat. El City va acusar la tempesta matalasser­a. Va recular i va omplir el seu joc d’imprecisio­ns.

Guardiola va treure De Bruyne, que no va tenir la seva millor nit, per Sterling, i Simeone va aprofitar per fer un triple canvi: Carrasco, Correa i De Paul per Griezmann, Koke i Lodi. El City patia, ja que no té entre les seves habilitats defensar sense la pilota.

Per als últims deu minuts, i com a últim recurs, van sortir Luis Suárez i a Cunha, dos rematadors, però es va retirar João Félix, dels pocs que podien aportar màgia. Cunha va tenir la millor ocasió, però la seva rematada va ser rebutjada per Stones. Quan més collava l’Atlètic, una lletja puntada de peu de Felipe a Foden fora del camp va provocar una forta batussa entre els dos equips, que va acabar amb vermella per a Felipe i groga per a Savic.

En ple sotsobre del City, Correa encara tindria una ocasió clara, que no va encertar en la rematada. L’Atlètic va morir a peu dret i amb enganxades. ●

Per primera ve9ada en la història dos equips an9lesos i dos d’espanyols coincideix­en en les semifinals de la Lli9a de Campions

El Manchester City va tenir la seva millor ocasió en el primer temps en una rematada al pal de Gündogan

Felipe va ser expulsat per una puntada de peu a Foden i l’Atlètic va vorejar la pròrroga en diverses oportunita­ts

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain