La Vanguardia (Català-1ª edició)

Més respir que eufòria amb el nou miracle

Alguns tocats per a Sevilla

-

El Reial Madrid va viure la ressaca del pas a les semifinals amb l’eliminació del Chelsea amb una barreja d’alleujamen­t i eufòria molt més continguda que quan va fer fora fa un mes el PSG. Si llavors la mitja hora final va esborrar els mals 150 primers minuts de l’eliminatòr­ia, davant l’equip anglès el Madrid va acabar la pròrroga amb el patiment pintat a la cara després d’una nit en què només es va dedicar a sobreviure, sense agradar-se en cap moment.

Des de tot el món futbolísti­c es destaca avui la capacitat del Madrid de sobreposar-se una vegada més a les circumstàn­cies més difícils. Quan ja tot semblava perdut, el Madrid va trobar una altra vegada la llumeta per continuar viu a l’eliminatòr­ia i esperar la seva oportunita­t. En aquesta ocasió l’auxili no li va arribar col·lectivamen­t del seu futbol, sinó en accions puntuals que van resultar determinan­ts: l’aturada de Courtois al cop de cap de Havertz que hauria pogut suposar el 0-4; la passada magistral de Modric i l’encert rematador d’un Rodygo que acabava de sortir, o l’oportuna relliscada de Rüdiger que va propiciar una rematada còmoda de Benzema per fer el 2-3.

La preocupaci­ó ara al Madrid és el partit de diumenge contra el Sevilla al Pizjuán, on si guanya farà un pas ferm cap al títol. Benzema es va retirar coix, però segons Ancelotti només va ser cansament. Fonts del club destaquen que la majoria de jugadors van acabar bastant tocats, amb cops, rampes i fatiga general. El més malparat i el que ofereix més dubtes per diumenge és Ferland Mendy. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain