La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els dimecres dels afortunats

- Margarita Puig

l d’ahir va ser un dimecres de sort. Sort per a tothom. Per als organitzad­ors, que encara no poden creure’s que el temps aguantés (i esperen que avui es repeteixi la història); per als jugadors, que no doblaran, i per als espectador­s, que no van tenir Nadal com en gairebé tots els dimecres de torneig dels últims quinze anys, però han trobat en Alcaraz el recanvi perfecte. Ple a la central. I ple a la zona noble, que només va entrar en gabinet de crisi per un breu ruixat (confusió de paraigües: verds a Rolex, blaus a Banc Sabadell i blancs al Sofia) solucionat ràpidament sota les carpes. Així va ser com molts van descobrir la de Seidor, que de tan freqüentad­a pot confondre’s com una extensió de la del RCT Barcelona que té a la dreta.

Però res a veure. Aquesta empresa familiar de Vic (dels Benito) i purament tecnològic­a (“oferim una cartera integral de solucions i serveis d’innovació, customer experience, ERP, analytics”, resa la seva presentaci­ó), s’estrena aquest any a l’Hospitalit­y. Per això sorprèn el seu atrafegame­nt diari i que fos precisamen­t allà on, animat per Xavi Riba (ambaixador ara d’Hidnander, les sneakers de moda), Laporta va fer la seva primera parada en la seva primera visita de la setmana al torneig. Convidat per Javier Godó, comte de Godó, va compartir taula a Aspic amb Ángel Simón, Pau Relat, Pere Navarro, Josep Maria Xercavins, Enrique Lacalle i Juli Guiu, just aquest dimecres en què Jordi Cambra, president del RCT Barcelona, va dinar amb José Elías (a la llista Forbes des de novembre i desvincula­t del Barça des de febrer), i Santi Nolla va reunir al Mundo Deportivo Epi, Rafa Jofresa, Ángel Fernández i Darko Perić, Hèlsinki a La casa de papel.

Per la seva part, Pere Guardiola va dinar amb Carlos Bosch, de Danone, i Jaume Alemany, de Damm, la firma cervesera que només dues carpes més enllà de la del Grup Godó omple també diàriament el seu espai efímer, però vestit de bar gurmet de primera. ●

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain