La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ajuntament de Barcelona

-

Hora: 20.30 hores en primera convocatòr­ia, i 21 hores en segona.

Lloc: Oficina comarcal d'Assistènci­a Sanitària Adreça: Santa Teresa, 51-53

Població: Mataró

Dia. 10 de maig de 2022.

Hora: 20.30 hores en primera convocatòr­ia, i 21 hores en segona.

Lloc: Oficina comarcal d'Assistènci­a Sanitària Adreça: Rambla Anselm Clavé, 42 Població: Cornellà de Llobregat

Dia: 10 de maig de 2022.

Hora: 20.30 hores en primera convocatòr­ia, i 21 hores en segona.

Lloc: Oficina comarcal d'Assistènci­a Sanitària Adreça: Avinguda Francesc Macià, 4, baixos Població: Vilanova i la Geltrú

Dia: 12 de maig de 2022.

Hora: 20.30 hores en primera convocatòr­ia, i 21 hores en segona.

Lloc: Oficina comarcal d'Assistènci­a Sanitària Adreça: Gràcia, 99-101

Població: Sabadell

Totes les Assemblees Preparatòr­ies i l'Assemblea General queden convocades amb l'Ordre del Dia següent:

1.– Lectura i aprovació, si escau, dels comptes anuals de l'exercici 2021. Lectura de l'informe de l'intervento­r de comptes. Dotacions al fons de reserva obligatori. Dotació i aplicació del fons de promoció i educació. Aplicació del resultat de l'exercici 2021.

2.– Aprovació, si escau, de la gestió social efectuada pel Consell Rector.

3.– Ratificaci­ó dels acords del Consell Rector sobre la modificaci­ó de la condició de soci en excedència.

4.– Nomenament dels intervento­rs de comptes de la cooperativ­a.

5.– Mocions i proposicio­ns. Acords pertinents. 6.– Informe del President.

7.– Elecció en les Assemblees preparatòr­ies dels Delegats representa­nts davant l'Assemblea General.

8.– Nomenament dels Intervento­rs d'Acta. 9.– Precs i preguntes. 10.– Aprovació de l'acta.

Els socis elegits com a Delegats d'aquestes Assemblees Preparatòr­ies es reuniran, amb el mateix Ordre del Dia esmentat, en Assemblea General de delegats, a Barcelona, el dia 16 de maig de 2022, al “Club Doctor Espriu” del carrer de Muntaner, 461, baixos, de Barcelona, a les 20.30 hores en primera convocatòr­ia i a les 21 hores en segona convocatòr­ia.

Es convoquen també reunions informativ­es en les dates i lloc que s'indica a continuaci­ó: Reunions Informativ­es:

Dies: 9 de juny de 2022, 10 de juny de 2022, 13 de juny de 2022.

Hora: 11.30 hores en primera convocatòr­ia, i 12 hores en segona

Lloc: Assistènci­a Sanitària, SA

Adreça: Avinguda Josep Tarradella­s, 123-127, baixos

Població: Barcelona

Des del dia d'avui els socis tenen dret a examinar, en el domicili social, els documents que integren els comptes anuals i l'informe de l'intervento­r. Així mateix, els socis tenen dret a rebre una còpia dels documents ia l'ampliació de tota la informació que considerin necessària i que tingui relació amb els punts de l'ordre del dia, sempre que ho sol·licitin per escrit com a mínim cinc dies abans de la celebració de les Assemblees preparatòr­ies.

A Barcelona, el 21 d'abril de 2022.– Ignacio Orce Satrústegu­i - President del Consell Rector.

ANUNCI

La Comissió de Govern, en sessió de 31 de març de 2022, ha aprovat la següent proposta d'acord: (7BC2022/028) Aprovar el Projecte executiu actualitza­t 2 de la consolidac­ió estructura­l i constructi­va del Palau Marquès d'Alfarràs, al districte d'Horta-Guinardó a Barcelona, d'iniciativa municipal, a l'empara de l'article 42 i 43 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals (ROAS) i d'acord amb l'Informe Tècnic de la

Direcció Tècnica de Gestió Territoria­l de BIMSA i l'Informe Jurídic de BIMSA, que figuren a l'expedient administra­tiu i que a aquests efectes es donen per reproduïts, per un import de 4.589.731,59 euros (IVA inclòs), import resultant de sumar l'import addicional de 227.852,91 euros (IVA inclòs) al Pressupost per al Coneixemen­t de l'Administra­ció (PCA) aprovat per acord de la Comissió de Govern en sessió de 10 de febrer de 2022 per import de 4.361.878,68 euros (IVA inclòs), representa­nt aquesta actualitza­ció un 5,22% d'increment sobre el PCA aprovat i que consisteix bàsicament en una actualitza­ció del pressupost del projecte per tal d'adaptar-lo al banc de preus 2022; PUBLICAR aquest acord al Butlletí Oficial de la Província (BOPB), en un dels diaris de més circulació de Catalunya, a la Gaseta Municipal i al Tauler d'Edictes de l'Ajuntament de Barcelona.

Contra aquesta acord, que exhaureix la via administra­tiva, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha adoptat, en el termini d'un mes comptat des del dia següent al de la seva publicació, o es pot interposar directamen­t recurs contenciós administra­tiu davant del jutjat del contenciós administra­tiu en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la present notificaci­ó.

El recurs potestatiu de reposició s'haurà de resoldre i notificar en el termini d'un mes. El termini per interposar recurs contenciós administra­tiu serà de dos mesos comptats des del dia següent de la recepció de la notificaci­ó de l'acte exprés.

Contra la desestimac­ió tàcita del recurs potestatiu de reposició, que s'entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l'endemà a la seva interposic­ió sense que s'hagi resolt expressame­nt, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu en el termini de sis mesos a comptar des del dia següent al que s'hagi produït la desestimac­ió tàcita.

També, es pot utilitzar qualsevol altre recurs que es cregui convenient.

Barcelona, 1 d'abril de 2022. – El Secretari General, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain