La Vanguardia (Català-1ª edició)

A banda i banda de la Diagonal

- Margarita Puig

Amés dels vuitens i quarts de final (i l’oportunita­t de veure doblar les estrelles) ahir pocs seguidors es van voler perdre l’arrencada del Trofeu Comte de Godó sub 14, la categoria en què, els connoisseu­rs no ho obliden, Alcaraz va guanyar el 2017. Molt, doncs, per gaudir en una jornada maratonian­a que va fer matinar alguns participan­ts (l’equip de Seidor, incloent-hi el seu vicepresid­ent Andreu Benito, arribava a les deu des de Vic per arrencar amb les seves jornades al veí IESE) i que va acabar tan tard que es van haver d’encendre els focus per a Alcaraz i Tsitsipàs.

D’aquest partit amb aires de final en van gaudir Javier Godó, comte de Godó, i Jordi Cambra, així com altres habituals dels divendres de torneig com Duran Lleida, Sánchez Llibre i Josep Crehueras. Però el gran protagonis­ta del dia va ser Ibai Llanos. Un protagonis­ta inesperat. L’streamer amiguíssim de Gerard Piqué va ser convidat per Anna Aner (Lacoste) a la planta supervip de l’Aspic (la superior sense torns), on Josep Oliu va rebre Laporta en la seva visita llampec abans que travessés la Diagonal per veure les seves noies de la Champions. El president blaugrana va sacrificar, doncs, hores de bon tennis, igual que Anna Tarrés i, esclar, Inmma Puig. I Àngels Chacón, Joana Ortega i Txell Bautista, les tres dones amb poder que van abandonar més de pressa l’única taula del tot femenina.

Luis Sans, Silvio Elias, Verónica Fisas, Pau Guardans, Aurora Catà, Charles Gastine i Javier Cottet (l’empresa fa 120 anys) s’ho van agafar amb més calma i van poder veure Toni Clapés, que va traslladar el seu equip del Versió RAC1 a Pedralbes. Alguns assistents van saludar Ansu Fati, que va visitar l’estand de Mundo Deportivo, i al de La Vanguardia es va creuar amb Carlos Godó i Jordi Juan. Tot plegat mentre Rolex, com sempre, estava a vessar. ●

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain