La Vanguardia (Català-1ª edició)

% $ & '

-

de l’economia, des de les tres macrotendè­ncies econòmique­s principals: la innovació, la sostenibil­itat i el talent”.

Per la seva banda, Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de SIL Barcelona, va destacar que “en el context actual, marcat per una incertesa permanent, cal reivindica­r la importànci­a de totes les activitats del sector logístic. És per això pel que, aquesta edició, analitzem els reptes globals i les oportunita­ts amb els quals s’enfronten les empreses d’avui i del futur”.

Durant els tres dies que durarà el SIL, experts en el sector de la logística i l’e- commerce parlaran de temes com la transforma­ció empresaria­l i els nous models de negoci, cadenes de subministr­ament globals, e-commerce &

delivery, innovació, resiliènci­a, talent, sostenibil­itat i tecnologia.

A l’stage de Business Transforma­tion, speakers inspiracio­nals, CEO i alts càrrecs directius de la indústria, el retail i la logística parlaran de les macrotendè­ncies en l’àmbit econòmic a través de reflexions al voltant dels reptes globals comercials, els nous models de negoci i la transforma­ció cultural amb els quals s’enfronten les empreses d’avui i del futur després d’una crisi sanitària i socioeconò­mica sense precedents.

Pel que fa a l’escenari Industry & Logistics, profession­als d’ambdós sectors tractaran qüestions com els trencament­s de la cadena de subministr­ament, la resiliènci­a, les tendències en matèria de sostenibil­itat, el talent logístic i els grans reptes de la digitalitz­ació i la indústria 4.0.

A l’stage sobre eDelivery, s’abordaran els reptes en màrqueting, la innovació en omnicanali­tat, l’excel·lència en el delivery, el

fulfillmen­t, l’obsessió pel client, les dades i els insights. Altres temes seran el canvi generacion­al, tecnològic i el client-centrisme a les empreses, la revolució de l’economia per a un e-commerce més sostenible, així com el B2B i les plataforme­s com a model de negoci.

Finalment, en l’stage sobre Global Logistics, es qüestionar­an temes com la digitalitz­ació en el sector postal, el networking i el talent, i la sostenibil­itat i la transforma­ció digital per impulsar la recuperaci­ó d’Europa.

 ?? ?? L’esdevenime­nt tindrà lloc al pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona
L’esdevenime­nt tindrà lloc al pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain