La Vanguardia (Català-1ª edició)

Fernando Alonso, altre cop enamorat

La periodista alemanya Andrea Schlager ha conquistat el cor del pilot

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ

El cor de Fernando Alonso (40) torna a bategar accelerat, i no només per l’adrenalina de pilotar un fórmula 1. Ha estat el mateix esportista qui ha revelat als seus seguidors que ha tornat a trobar l’amor. I amb un vídeo a les seves històries d’Instagram demostra que admira profundame­nt la dona que ara ocupa el seu cor, la periodista austríaca Andrea Schlager, de 30 anys. Alonso la mostra muntant a cavall i la defineix amb l’eloqüent text: “Una bellesa poderosa”.

Andrea Schlager té 30 anys, deu menys que el pilot espanyol; va néixer a la ciutat austríaca de Knittelfel­d, a l’estat d’Estíria, i va créixer als voltants del circuit de Red Bull Ring, a Spielberg. L’amor que sent per les curses la va portar a involucrar-se en l’automobili­sme des de molt jove, i va arribar a treballar per a Bernie Ecclestone, l’exmagnat de la fórmula 1, segons publica el diari Heute.

La periodista cobreix la informació de Fórmula 1, MotoGP i tennis per a la cadena de televisió Servus TV, on va començar a treballar el 2013. A més de parlar alemany, domina l’anglès i el

Apassionad­a del motor. Andrea Schlager cobreix la informació sobre F-1, MotoGP i tennis per a la cadena de televisió austríaca Servus TV i és imatge d’una marca de cotxes portuguès. Per les fotos que publica, també l’apassionen l’equitació, el tennis i el surf i és una gran amant dels animals. Schlager té dos cavalls, un gos que es diu Bodhi i un gat, Albert.

Per si hi havia dubtes que al món del motor s’ha format una parella nova, la jove té un gest de complicita­t amb Alonso amb una foto en què el seu gatet apareix amb una rèplica en miniatura del casc que l’asturià va portar a les 500 milles d’Indianapol­is del 2019. Sobre la imatge, escriu: “La seguretat és el primer”.

Per les publicacio­ns que la periodista mostra a les seves xarxes, també és addicta a l’adrenalina. Al seu Instagram se la pot veure en cotxes de curses o fent motocròs. També apareix fotografia­da en actes relacionat­s amb Cupra, la marca de cotxes de què és ambaixador­a.

Alonso, després del matrimoni fallit amb la cantant d’El Sueño de Morfeo, Raquel del Rosario, va tenir una relació breu amb la model suïssa d’origen rus Xenia Tchoumitch­eva. Tot seguit, el pilot va estar amb la també model Dasha Kapustina, fins que va iniciar una relació amb la presentado­ra Lara Álvarez. Van estar junts un any i quatre mesos, i era normal veure l’asturiana al pàdoc donant-li suport.

Dos mesos després que la presentado­ra i l’esportista trenquessi­n, ell es va enamorar de Linda Morselli, que també havia sortit amb el pilot Valentino Rossi. Però al febrer es confirmava que Alonso i la model havien posat fi a una relació que va durar cinc anys. Les fotos de la influencer amb l’actor argentí Benjamín Alfonso no deixaven cap mena de dubte de la ruptura.

Ara sembla que a la periodista austríaca i al pilot espanyol els ha unit una passió comuna per la velocitat. ●

L’esportista asturià la mostra muntant a cavall i ella penja una foto del seu gat amb un minicasc

 ?? MARCEL VAN HOORN / EFE ??
MARCEL VAN HOORN / EFE
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain