La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘Pirates del Carib’ i Elon Musk, a escena

L’agent de Depp i Heard diu que ella va ensorrar el film i va jugar amb el magnat

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ

Després de la declaració de Johnny Depp al judici que l’enfronta a Amber Heard, arriba el torn dels testimonis de l’actor. I amb ells revelacion­s noves i si més no desconcert­ants que abunden en l’explosiva relació del llavors matrimoni.

Primer van ser la psicòloga clínica i forense Shannon Curry, que va diagnostic­ar Heard amb dos trastorns de personalit­at, i Ben King, majordom de l’exparella i present en moltes de les seves discussion­s violentes.

Terrance Dougherty, de la Unió dels Estats Units per les Llibertats Civils, va testificar ahir que dels prop de 3,3 milions d’euros que Heard va dir que va donar a l’organitzac­ió després d’obtenir uns 6,6 milions del seu divorci de Depp tot just va aportar 333.170 euros i que, per acabarho d’adobar, els hauria donat en realitat Elon Musk.

L’exrepresen­tant de la parella, Christian Carino també va parlar de la relació d’Amber Heard amb Elon Musk, amb qui va començar a sortir el 2016, just quan se separava del seu marit. Tot just van durar uns mesos i l’actriu va arribar a reconèixer al seu agent que

A l’ex e Amb r H ard scolta, n l judici qu s c l bra a Virgínia, ls t stimonis d ls t stimonis pr s ntats p r l’ quip d’advocats d Johnn pp no estava enamorada del milionari propietari de Tesla, però que odiava quan les ruptures es feien públiques. “Podries parar això si deixessis de sortir amb gent superfamos­a”, li aconsellav­a Carino, que sap del que parla, ja que va estar compromès amb la cantant Lady Gaga, de qui es va separar el 2019.

Carino va prestar testimoni en un vídeo gravat l’any passat i presentat com a prova per l’acusació a l’inici del procés. Entre altres coses, el representa­nt va testificar que Disney va rescindir el contracte amb Depp per a la sisena entrega de Pirates del Carib, ara en pausa, després de les denúncies de Heard. Va reconèixer que les acusacions d’abús no es van esmentar mai directamen­t per a l’acomiadame­nt, però que els profession­als de la indústria les donaven per “sobreentes­es”.

Carino, que va ser amic de tots dos tot i que ja no hi manté relació, també va recalcar que Depp “és un dels millors actors de la seva generació”. Però les polèmiques judicials han fet molt malbé la seva imatge: “Estava envoltat d’aquest halo de misteri, perquè [la seva vida] no era visible per al públic. Va canviar amb l’exposició mediàtica que va arribar amb les demandes”.

Paradoxalm­ent, en alguns dels missatges, Heard demana a Carino que digui a Depp que l’estima i que l’ajudi a trobar-se amb ell, malgrat l’ordre d’allunyamen­t. Es van veure, però la trobada va acabar altre cop amb insults i vexacions entre ells. Els policies que van assistir l’actriu quan els va trucar per violència domèstica han assegurat que no van veure que tingués lesions.

Depp, com ell ha explicat, està “obsessiona­t” que se sàpiga la veritat. I sembla que guanya suports entre el públic. A la sortida de la sessió de dimecres, un grup de persones van esbroncar Heard i van victorejar l’actor. ●

Els assistents a la CinemaCon de Las Vegas van quedar sorpresos dimarts, quan, en plena presentaci­ó de la seva nova pel·lícula, Don’t worry darling, una dona va pujar a l’escenari per donar un sobre a l’actriu i directora Olivia Wilde ( House, Booksmart), marcat com a “personal i confidenci­al” i que, segons va publicar la revista People, tindria a veure amb la custòdia dels seus fills amb el seu exmarit, el també actor Jason Sudeikis ( Ted Lasso).

Wilde estava en plena presentaci­ó de la seva nova pel·lícula, que protagonit­za amb Harry Styles, la seva parella actual, quan una dona va pujar a l’escenari per lliurar-li un sobre. Wilde va preguntar: “Això és per a mi?”. Després de comentar que semblava “molt misteriós”, l’actriu va dir que l’obriria en directe perquè semblava que es tractava d’un guió. Tot i això, va obrir el sobre, va veure el que hi

L’actriu no va fer les donacions que va dir i va demanar una cita a Depp tot i una ordre d’allunyamen­t

 ?? AÉGeEl/EX ??
AÉGeEl/EX
 ?? XAVIERK /RUÉSKNG L RcR ??
XAVIERK /RUÉSKNG L RcR
 ?? VI/AG oAnnRKKS L Eo ?? L’actriu amb el sobre
VI/AG oAnnRKKS L Eo L’actriu amb el sobre

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain