La Vanguardia (Català-1ª edició)

Palomo Spain vestirà Chanel a Eurovisió 2022

-

Palomo Spain serà el dissenyado­r del vestuari que durà Chanel com a representa­nt d’Espanya a la final d’Eurovisió 2022, que tindrà lloc el 14 de maig a Torí (Itàlia). Tots dos ho van confirmar en l’acte de comiat a la cantant, que anirà la setmana entrant a la seu del festival per començar els assajos del seu tema SloMo.

María Eizaguirre, directora de comunicaci­ó de RTVE, va explicar que l’origen d’aquesta col·laboració va sorgir en la presentaci­ó fa uns quants mesos del programa Maestros de la costura, en què ella li va comentar si li agradaria ser el responsabl­e del disseny de Chanel.

“Està sent molt intens. Ahir a la nit no vam dormir. Tot l’equip hi està involucrat i estem molt contents de ser part d’aquest projecte il·lusionant que aquest any ho és més, perquè tenim la sensació que passarà una cosa bona”, va explicar el modista cordovès, que ha qualificat la seva proposta visual com a “radiant”.

Palomo Spain ha revelat només que la inspiració ha estat crear un model d’“una dona molt empoderada, del moment en què som, d’una dona amb molta força”, com és la mateixa artista. No ha confirmat si tindrà serrells, com va publicar un mitjà especialit­zat, ni tampoc cap detall sobre el color, però sí que ha dit que tenen més d’una alternativ­a per si hi hagués cap problema un cop a l’escenari.

Fins ara, com en la seva victòria al gener a Benidorm Fest, que va servir per donar-li el passi per a

Eurovisió, la responsabl­e de crear el vestuari de Chanel va ser la drag queen Carmen Farala, guanyadora de la primera edició del programa Drag race España, que no serà a l’equip responsabl­e per a Torí.

Chanel figura actualment al lloc número 5 dels vaticinis de les cases d’apostes per a la victòria. Com a novetat en aquesta edició, les semifinals, que tindran lloc els dies 10 i 12 de maig, seran retransmes­es per La 1 i no pas per La 2, com havia passat durant els últims anys. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain