La Vanguardia (Català-1ª edició)

El malvat d’Abercrombi­e

Mike Jeffries va dinamitar la marca amb el seu racisme letal

-

Fa poc el futbolista i Georgina donaven la benvinguda a la seva filla i lamentaven la mort de l’altre nadó. La parella va demanar respecte i no ha estat fins ara que Ronaldo ha compartit una imatge amb la filla, en braços, amb el missatge: “Amor per sempre”.

Georgina Rodríguez

Amb Cristiano Ronaldo i els cinc fills Helen Mirren

Amb el fill del seu marit,

Rio Hackford, mort el 14 d’abril Olga Moreno Amb David, fill del seu encara marit Antonio David Flores

portuguesa (per Cristiano Ronaldo) o si ja ho va celebrar el quart diumenge de Quaresma, com a Anglaterra, on viuen, ja que el futbolista juga amb el Manchester United. També hi ha la possibilit­at que la celebració sigui el tercer diumenge d’octubre, com a l’Argentina, on va néixer.

Georgina fa de mare dels cinc fills de Cristiano Ronaldo, tot i que amb ell només en té dos de biològics: Alana Martina i la nounada, que va ser presentada fa uns dies amb sentiment agredolç per la pèrdua del seu germà bessó, poc després de néixer.

Aquests dies també estan sent molt durs per a l’actriu Helen Mirren. El 14 d’abril moria d’un càncer molt agressiu l’actor Rio Hackford, un dels dos fills del seu marit Taylor Hackford i amb qui sempre va mostrar una gran complicita­t i va cuidar com a propis.

També sempre ha demostrat gran complicita­t la model Gisele

Bündchen amb John Edward (14), el fill que va tenir el seu marit, l’esportista Tom Brady, amb l’actriu Bridget Moynahan, quan ja estaven sortint junts. El dia de la Mare a casa de Bündchen és el segon diumenge de maig, tal com se celebra al Brasil o els Estats Units.

Ben Affleck i Jennifer López continuen endavant amb els seus plans de casament, i és habitual veure’ls amb els seus fills: Max i Emme, de López i Marc Anthony, i Violet, Seraphine i Samuel, de Ben Affleck i Jennifer Garner. Anteriorme­nt també la diva del Bronx i els seus fills compartien moments molt familiars amb Natasha i Ella, les dues filles del jugador de beisbol Álex Rodríguez, la seva exparella.

A Veneçuela, el dia de la Mare també se celebra el segon diumenge de maig. La veneçolana Virginia Troconis, la dona de Manuel Díaz El Cordobés, té una excel·lent relació amb Alba, la filla que va tenir el torero amb Vicky Martín Berrocal. Un cas semblant és el de la també veneçolana Fabiola Martínez, exdona de Bertín Osborne, amb les tres filles del cantant i Sandra Domecq, morta el 2004. La veritat és que per la diferència d’edat la relació és sobretot d’amigues. Fabiola té 49 anys; Alejandra, 44; Eugènia, 36, i Claudia, 33. També hi ha Ana Cristina Portillo (22), filla de Sandra Domecq, i el fotògraf Fernando Portillo.

El 19 de març, dia del Pare, Laura Escanes va penjar a les xarxes un vídeo de felicitaci­ó al seu marit Risto Mejide, on apareixia Roma (2), la filla de la parella, i Julio (12), fill del publicista i Ruth Jiménez. És d’esperar que Mejide faci avui una cosa semblant amb els seus dos fills, ja que la influencer sempre ha mostrat la bona relació que manté amb el fill de la seva parella des del 2015.

Francisco tenia 1 any quan el seu pare Kiko Rivera va començar una relació amb Irene Rosales, després de trencar amb Jessica Bueno. Rosales té dues filles amb el dj, Ana i Carlota, i quan se li demana si li agradaria tenir un nen, la seva resposta no deixa dubtes: “Però si ja tinc Francisco, el meu príncep, que el conec des de ben petit”.

Rosanna Zanetti (dona de David Bisbal), Marta Castro (ex de Fonsi Nieto), Jada Pinkett (Will Smith), Ana María Aldón (José Ortega Cano) o Salma Hayek (François-Henri Pinault) són altres casos de madrastres exemplars, una paraula que, encara que el cinema i la literatura li hagin donat una connotació negativa, la RAE la defineix com a “esposa del pare d’una persona, que no és la seva progenitor­a”. ●

SANTORAL

Josep obrer, Segimon, Jeremies, Orenç, Grata, Ricard Pampuri, Aniol, Teodard, Pelegrí, Asaf, Paciència, Isidora

Tommy Robredo extennista

La tradició del dia de la Mare se celebra arreu del món, però en diferents dates segons els països

 ?? ISTOCK ??
ISTOCK
 ?? MICHAEL LOCCISANO / GETTY ??
MICHAEL LOCCISANO / GETTY
 ?? Barcelco ??
Barcelco
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain