La Vanguardia (Català-1ª edició)

Rossy de Palma va ser víctima de violència de gènere

-

Rossy de Palma, molt extraverti­da en l’àmbit profession­al i molt reservada en la seva vida privada, va ser víctima de violència de gènere en mans del pare dels seus dos fills, Luna i Gabriel. L’actriu mallorquin­a ho ha dit en un viatge a Ruanda, convidada pel programa Planeta Calleja.

Al Parc Nacional de Volcans de Musanze, De Palma va explicar que després d’un temps sola, després d’haver trencat amb un asturià, va iniciar una “relació tòxica” amb el pare dels seus dos fills, amb qui vivia a París. “A l’embaràs les coses van començar a anar malament. Va començar a ser més possessiu i manar en tot moment. Em muntava un sidral quan menys m’ho esperava i de manera arbitrària. Vivia angoixada”, va dir.

Finalment hi va haver un succés violent en què va haver d’intervenir la policia. “Vaig tenir por perquè em vaig veure a mi mateixa des de dalt i... vaig haver d’anar a l’hospital de París, on hi ha el metge forense, que et mira... I vam recollir les coses, perquè una senyora que havia ajudat moltes dones maltractad­es em va dir: ‘El que ha de fer és canviar el pany de casa seva i agafar els fills i anarse’n a Madrid’. I això vaig fer”.

Després del relat, Calleja va preguntar als fills de Rossy de Palma, que van assegurar que no tenien contacte amb el seu pare però que tenien figures paternes en oncles i padrins. “La meva mare ha fet una feina excepciona­l: nosaltres li fèiem els regals el dia del pare”, va dir la Luna. I De Palma va respondre: “No n’estic orgullosa, però no ha pogut ser perquè el seu pare ens ha sortit carbassa”. ●

 ?? BaDIASET ?? L’actriu a Planeta Calleja
BaDIASET L’actriu a Planeta Calleja

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain