La Vanguardia (Català-1ª edició)

Primera imatge d’Alonso amb la seva nova parella

-

Els prínceps Andreu i Enric no sortiran a la tradiciona­l foto que reuneix tota la família al balcó de Buckingham durant la desfilada militar pel jubileu de platí de la reina. Només l’acompanyar­an al Trooping the Color familiars amb funcions públiques. als i morals perquè faci feliç la gent que l’envolti”.

A l’actor, la millor lliçó de vida també l’hi van donar els seus pares: “Han confiat moltíssim en mi, tot i que els ho he posat molt difícil unes quantes vegades, però m’han ensenyat que les coses cal fer-les bé, des del respecte, el treball dur, el compromís”.

I malgrat que és molt reservat sobre la seva relació de parella, pren tirada quan parla de la seva filla: “D’alguna manera estic revivint la infantesa que un no recorda. La veig descobrir les coses per primera vegada i penso: carai, que bonic. Ahir va menjar fruita per primera vegada... Feia unes cares.... Ni cap sèrie ni cap pel·lícula no m’emociona com m’emociona la meva filla, és impossible. És el meu gran paper. La paternitat i la maternitat és l’única carrera on et donen el títol abans de començarla”.

Sobre la coincidènc­ia que Ester Acebo, la seva parella de ficció a

La casa de papel també sigui mare recent d’una nena, Lorente reconeix que li faria il·lusió ajuntar les nenes perquè es coneguin.

L’actor, que va parlar a Salvados sobre les seves crisis d’ansietat, explica que ara està “molt bé”. “Quan un és actor és fàcil pensar que l’èxit rau en l’exposició, però jo no em vaig enamorar del meu ofici per aconseguir l’èxit de l’exposició pública, sinó per explicar històries. I d’això te n’oblides, perquè entres en un remolí. Llavors has de parar un moment i pensar que l’èxit potser resideix en la tranquil·litat, en l’amor familiar i poc més”.

Lorente està rodant una sèrie on encarna Ángel Cristo, amb Belén Cuesta com a Bárbara Rey. Tin & Tina, el thriller psicològic que ha rodat amb Milena Smit –que coprotagon­itza un dels seus videoclips–, ja està en postproduc­ció i s’estrenarà al setembre. Per després de l’estiu té un parell de coses que “encara no puc dir”.

Tampoc no vol revelar detalls de La velada del año 2, el combat organitzat per Ibai Llanos per a Twitch el 25 de juny a Badalona. Està previst que Lorente boxegi contra el creador de contingut Mr. Jagger, guanyador de la primera edició. Serà un altre moment de mostrar la seva part dura. ●

Fernando Alonso s’ha deixat veure per primera vegada amb la seva nova nòvia, la periodista austríaca Andrea Schlager. Ha estat en arribar a l’Autòdrom Internacio­nal de Miami, per als entrenamen­ts del Gran Premi de Miami, de Fórmula 1, que es disputarà demà diumenge. El pilot asturià va fer de la mateixa manera la presentaci­ó oficial de les seves anteriors parelles: Raquel del Rosario, Lara Álvarez i Linda Morselli. En aquesta ocasió, la parella vestia informal, i Schlager portava penjada l’acreditaci­ó de premsa, ja que cobreix per a la televisió del seu país les curses de Fórmula 1 i de motos, com el Gran Premi d’Espanya, el cap de setmana passat a Jerez.

SANT$RAL

Sixt, Eovald, Gisela, Benet II, Juvenal, Joan de Beverley Flavi, August, Quadrat, Pere, Teodora, Innocenci, Antoni de Kíiv

Chiara Ferragni ‘influencer' i empresària

Sobre l’ansietat que li va provocar la fama: “L’èxit potser resideix en l’amor familiar, la tranquil·litat i poc més”

 ?? ??
 ?? C     rBc ??
C rBc
 ?? IC Barcae ??
IC Barcae
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain