La Vanguardia (Català-1ª edició)

Conservem els aliments als tàpers ecològics que ens ofereix ‘La Vanguardia’

● Sis tàpers de vidre tensionat 100% reciclable i hermètics de K for Kitchen ● I, de regal amb cada lliurament, una selecció variada de Quelitas i bastonets de Quely ● Primer lliurament disponible el cap de setmana que ve, per només 4,95€

- REDACCIÓ C O M E S P OT AC O N S EG U I R ELS 6 LLIURAMENT­S

Al llarg de l’any preparem una infinitat de receptes (per a la família, la feina, per a na r de pícnic…); les guardem a la nevera o al congelador per conservar-les més temps; recuperem les nostres mis en place fredes o congelades a punt per cuinar... I en totes aquestes tasques, el tàper és un aliat imprescind­ible. Per això, La Vanguardia posa a disposició de tots els seus lectors i subscripto­rs una fabulosa col·lecció de sis

Joc de sis tàpers hermètics de K for Kitchen juntament amb uns ‘snacks’ de Quely de regal

tàpers de K for Kitchen perquè conservem els nostres ingredient­s i preparacio­ns de la manera més ecològica, higiènica i saludable. Un joc de tàpers de diferent mida en vidre tensionat 100% reciclable que ens podrem emportar al llarg de sis lliurament­s, juntament amb un deliciós producte Quely de regal en cada ocasió, Quelitas i bastonets per gaudir quan ens vingui més de gust.

Tots els tàpers estan fabricats en un material indefinida­ment reciclable i amb una alta resistènci­a tèrmica: el vidre tensionat. Gràcies a això, els podrem fer servir tant al forn com al microones, posar-los directamen­t del congelador al microones i fins i tot cuinar al vapor.

A més, ens permetran conservar els aliments amb la màxima seguretat i higiene, ja que, com que no són porosos, eviten la presència de bacteris i no retenen olors ni sabors. Sense oblidar que el vidre amb què estan fabricats és un material antitaques, fàcil de netejar (es pot posar al rentaplats) i que no es ratlla.

En el primer lliurament ens podremempo­rtaracasau­ntàper rectangula­r amb una mostra de Quelitas exquisides. Aquests snacks de pa cruixent elaborats per Quely amb ingredient­s naturals són ideals per consumir-los a qualsevol hora del dia, sols o amb acompanyam­ents dolços i salats, i en podrem gaudir de diferents sabors –amb pipes, olives, formatge i mediterràn­ies–. Per cortesia de Quely, també ens emportarem, amb els tàpers, una

Tant els lectors com els subscripto­rs podran obtenir al seu quiosc habitual el primer lliurament de la coŀlecció de tàpers KFK i producte Quely a partir del dissabte 21 i el diumenge 22 de maig del 2022. Primer lliurament per tan sols 4,95€, més el cupó del dia.

També podeu aconseguir el pack complet a www.lavanguard­iashopping.com. Enviaments a tot Espanya, excepte les Canàries, Ceuta i Melilla. Més informació a www.lavanguard­iashopping.com.

Si no sou subscripto­rs, emporteu-vos la coŀlecció de 6 recipients KFK i productes Quely totalment gratis subscrivin­t-vos a La Vanguardia per 39€ al mes i sense compromís de permanènci­a trucant al 933 481 482. Rebreu La Vanguardia en paper i tindreu accés a l’e- paper cada dia. mostra dels seus deliciosos bastonets amb oli d’oliva, perfectes per dipejar, prendre sols o acompanyar qualsevol plat, i de les seves Quelitas i Cañitas de fuet Espuña, un esmorzar o berenar idoni per emportar-noson vulguem.

Una gran varietat de snacks… i de tàpers,jaque aquesta promoció ens els ofereix amb forma rectangula­ricircular,ambunodosc­ompartimen­ts, i sempre amb tapes hermètique­s, algunes amb una pràctica vàlvula d’obertura i tancamenta­mbsistemac­lick-clack.

Una oportunita­t fantàstica per conservar els aliments de la manera més ecològica possible amb els tàpers de K for Kitchen i amb l’atractiu de gaudir dels deliciosos snacksdeQu­ely deregal.•

 ?? ??
 ?? ?? 17 X 13 CM + QUELITAS SNACKS OLIVAS 2n lliurament: 28 i 29 de maig
17 X 13 CM + QUELITAS SNACKS OLIVAS 2n lliurament: 28 i 29 de maig

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain