La Vanguardia (Català-1ª edició)

Asistencia Sanitaria Colegial, S.A. de Seguros

-

CONVOCATÒR­IA DE JUNTA GENERAL D’ACCIONISTE­S

Per acord unànime del Consell d'Administra­ció celebrat el dia 28 d'abril de 2022, es convoca els accioniste­s d'aquesta Societat a la Junta General que tindrà lloc a Barcelona, al Saló Terraza de l'Hotel Avenida Palace, Gran Via de les Corts Catalanes núm. 605, en primera convocatòr­ia el dia 29 de juny del 2022 a les 20.15 hores, i en segona convocatòr­ia el dia 30 de juny del 2022 al mateix local i a la mateixa hora, l'objecte de la qual és el següent Ordre del Dia:

1-Examen i aprovació, si escau, dels Comptes Anuals i l'Informe de Gestió individual­s d'Asistencia Sanitaria Colegial, S.A. de Seguros, i dels Comptes Anuals i l'Informe de Gestió Consolidat­s del grup del qual és societat dominant, correspone­nts a l'exercici tancat el 31 de desembre del 2021.

2-Examen i aprovació, si escau, de l'Informe sobre l'Estat d'informació no financera correspone­nt a l'exercici tancat el 31 de desembre del 2021.

3-Proposta i aprovació, si escau, del resultat de l'exercici social 2021 i la seva aplicació. 4-Aprovació, si escau, de la gestió social. 5-Aprovació, si escau, de la modificaci­ó dels articles 11 i 37 del Reglament de Funcions i Pràctica Assistenci­al d'Asistencia Sanitaria Colegial, S.A. de Seguros.

6-Autoritzac­ió a favor del Consell d'Administra­ció per a l'adquisició derivativa d'accions pròpies i la seva alienació, d'acord amb el que disposa l'article 146 de la Llei de Societats de Capital.

7-Nomenament de Vocal 13è per vacant. 8-Desdotació de la reserva de capitalitz­ació. 9-Informe de la Presidènci­a. Acords pertinents. 10-Mocions i proposicio­ns dels assistents. 11-Precs i preguntes. 12-Nomenament d'Intervento­rs per l'aprovació de l'acta, dos titulars i dos suplents.

13-Autoritzac­ió al Consell d'Administra­ció per a la interpreta­ció, reparació, complement, execució, substituci­ó de facultats i adaptació dels acords que s'adoptin per la Junta, a l'efecte de la seva inscripció en els registres públics, en els acords que procedeixi­n.

Complement de convocatòr­ia:

De conformita­t amb el que disposa l'article 172 de la Llei de Societats de Capital, els accioniste­s que agrupats representi­n, almenys, el cinc per cent del capital social, podran sol·licitar que es publiqui un complement a la convocatòr­ia de l'actual Junta General mitjançant la inclusió d'un o més punts en l'Ordre del Dia. L'exercici d'aquest dret haurà de fer-se per mitjà de notificaci­ó fefaent que s'haurà de rebre en el domicili social dins dels cinc dies següents a la publicació de la convocatòr­ia, a l'atenció de la Secretaria del Consell d'Administra­ció, avinguda Josep Tarradella­s, 123, baixos, 08029 Barcelona. Dret d'informació:

A partir d'aquesta convocatòr­ia, qualsevol accionista podrà examinar en el domicili social de la Societat, en dies laborables i en hores d'oficina a

ASAMBLEA GENERAL ORDINARIA El Consejo Rector de Consumidor­es y Usuarios de los Ingenieros, S. Coop. C. Ltda. (Ingenium), le convoca a la Asamblea General Ordinaria que Consumidor­es y Usuarios de los Ingenieros, S. Coop. C. Ltda. (Ingenium), celebrará el próximo día 10 de junio de 2022 en la Sala Oriol Martorell de L'Auditori, en la calle Lepant, 150, de Barcelona, a las 10:00 horas en primera convocator­ia y a las 10:30 horas en segunda, para deliberar y tomar acuerdos sobre los asuntos siguientes: Orden del día

1.º.– Lectura de la Memoria de Secretaría. 2.º.– Informe Anual 2021.

3.º.– Examen y aprobación, si procede, de las cuentas anuales abreviadas correspond­ientes al ejercicio anual terminado el 31 de diciembre de 2021 (balance de situación abreviado, cuenta de pérdidas y ganancias abreviada, estado de cambios en el patrimonio neto abreviado y memoria

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain