La Vanguardia (Català-1ª edició)

Alonso nega que hi hagués ‘pla’, i Sainz anhela el primer triomf

-

tancament

El famós pla de Fernando Alonso no existia, era un criptoplà, simple virtualita­t. “Era una cosa viral que ens va donar a les xarxes socials, sense un objectiu clar”, va admetre l’asturià el dia abans de l’arrencada del GP d’Espanya. “Si a l’equip haguéssim establert un pla amb objectius clars, podríem dir si s’estan complint. Però no hi ha res de què es pugui parlar ni hi ha un objectiu clar”, va assenyalar en un acte promociona­l del seu patrocinad­or Finetwork a Barcelona.

Sobre el seu pobre bagatge al començamen­t del campionat, 16è amb només 2 punts, Alonso ho considera insuficien­t per a “les bones actuacions que hem fet”. “No les hem completade­s mai diumenge amb els punts que ens mereixíem o per als quals havíem treballat. Estic content del començamen­t de temporada, no dels punts, sinó del rendiment. Hem fet un pas endavant respecte a l’any passat”, afirma l’asturià. Sobre les seves expectativ­es per a Montmeló, Alonso assegura que “l’objectiu és sumar punts. No sé dir en quina posició. Ens movem en aquesta franja, entre els set i vuit primers”.

Carlos Sainz, 5è del Mundial a 51 punts del líder, Leclerc, considera que només li falta “una mica” de feeling amb el cotxe. “El curiós és que anant així, he lluitat per les poles, vaig estar a punt a Miami, a Bahrain, a Jiddah... No és gaire, és molta poca cosa, però aquesta poca cosa fa mal, fastigueja. És el que estic treballant les últimes curses”. El seu objectiu diumenge és “anar a buscar aquesta victòria que continuo somiant des de petitó, i més a Espanya”. ●

tats de Riad perquè abonessin al jugador del FC Barcelona fins a 24 milions d’euros per jugar el torneig en aquest país i va tractar després d’amagar la participac­ió del futbolista en el contracte”.

Galán també va portar davant la Fiscalia el pagament “presumptam­ent irregular” per part de la RFEF del lloguer d’“un pis de luxe” de Rubiales al centre de Madrid. “Una renda que pujava a 3.100 euros mensuals”, relata la denúncia. Una cop obertes les diligèncie­s, la Fiscalia determinar­à si presenta una querella.

Per la seva part la Federació va informar en un comunicat que s’ha personat davant de la Fiscalia Anticorrup­ció per “pobiales “la conveniènc­ia que ofereixi a l’opinió pública les dades de què disposi per mitigar la inquietud que algunes informacio­ns han creat que apunten a presumptes comportame­nts irregulars”. Franco també demana a Rubiales que “la seva decisió de posar en mans de la justícia aquests fets hauria de contribuir a dissipar qualsevol dubte sobre el tema”.

La RFEF manté que el president Luis Rubiales “no ha gravat el president del Govern, cap ministre ni tampoc cap membre d’Unides Podem” i insisteix que El Confidenci­al “ha ofert una política de notícies basades en la tergiversa­ció i descontext­ualització per crear un relat fals”. ■

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain