La Vanguardia (Català-1ª edició)

Les Kardashian prenen Portofino

Kourtney i Travis Barker reuneixen el mediàtic clan en el seu tercer casament

- L NA CAST LLS

No passar mai desaperceb­udes. És un dels lemes de les germanes Kardashian: tot el que fan ha de ser en gran i sota els focus. En sintonia amb aquesta manera de viure, la Kourtney, la més gran del clan, s’ha casat per tercera vegada els últims mesos amb el seu xicot, el també cridaner Travis Barker, bateria del grup Blink-182. El casament s’ha celebrat a la localitat italiana de Portofino, que ha estat envaïda pel glamur i l’extravagàn­cia de la mediàtica família i el seu seguici.

El luxós casament de l’estrella del reality Las Kardashian, de 43 anys, i el músic, de 46, va tenir lloc diumenge, després de dos dies de celebracio­ns en aquest enclavamen­t costaner sinònim de luxe. La cerimònia s’ha celebrat una setmana més tard que es casessin legalment a Santa Barbara, Califòrnia, i un mes després que la parella es casés a Las Vegas, en un casament sense transcendè­ncia legal.

Fidel al seu estil trencador, la núvia portava un vestit curt i ajustat de tirants de la firma Dolce & Gabbana. Destacava un llarguíssi­m vel amb brodats a mà i una imatge de la Verge Maria, la mateixa que des de fa anys porta el músic tatuada al cap. El nuvi va optar pel clàssic esmòquing fosc amb corbata de llacet i flor a la solapa. L’enllaç es va celebrar a Villa Olivetta, una casa dins de la idíl·lica finca de Domenico Dolce i Stefano Gabbana, que, a més d’amfitrions, van vestir amb els dissenys cridaners les protagonis­tes del reality més longeu de la televisió americana.

Després de la cerimònia, els ja marit i muller i els convidats es van dirigir al Castello Brown, un enclavamen­t idíl·lic amb vista al mar on es va fer el convit. Als vídeos que va compartir a les xarxes la filla gran del bateria, Alabama Baker, s’hi pot veure la núvia amb un nou vestit de llenceria, curt i ajustat, però de color negre i mitges amb portalliga­cames. En un moment el nuvi es va agenollar davant la seva esposa per treure-li la lliga.

Les germanes de la núvia, Kim i Khloé Kardashian i Kendall i Kylie Jenner, i la matriarca, Kris Jenner, van gaudir dels tres dies de celebracio­ns. La mare va ser l’encarregad­a de portar la filla a l’altar, i va optar per un vestit de to nude de tul i plomes.

La Kim i la Khloé van anar a Portofino sense les seves respective­s parelles: Pete Davidson es va quedar a Nova York, on va participar en el seu últim programa, Saturday night live, i Tristan Thompson es va quedar a Califòrnia a càrrec de la True, la filla que tenen en comú. Kylie Jenner hi va anar amb la seva filla, Stormi, però no amb la seva parella, Travis Scott, ni el seu nadó acabat de néixer. La model Kendall Jenner va ser l’única de les germanes que hi va anar acompanyad­a per la seva parella, Devin Booker.

Els fills de la parella hi van tenir un paper destacat: Mason, de 12 anys; Penelope, de 9, i Reign, de 7 –que va portar els anells–, fruit de la relació de nou anys de la Kourtney amb Scott Disick, i Aitana, de 23; Landon, de 18, i Alabama, de 16, fills d’un matrimoni anterior de Travis Baker. Entre els convidats hi havia parelles com Chiara Ferragni i Fedez i Machine Gun Kelly i Megan Fox. ●

Dolce i Gabbana, a més d’amfitrions, van vestir totes les protagonis­tes del ‘reality’ més longeu

 ?? INSTAGRAM ?? ls nuvis
A  ’esquerra, Kourtney Kardashian i Travis  ar er
Kim A  a dreta, a da t,  a   e e rity’ a    a seva  i  a  orth, totes dues de ne re
Kendall A  a dreta, a  ai!,  ’"ni a er ana que hi va anar a    a #are  a, $evin  oo er
Kris %a  atriar a de    an, a   un vestit nude de # o es, a  ai! a  ’esquerra
Khloé i
K lie %es dues er anes, en  uernades #e s  o us, a  ai!
INSTAGRAM ls nuvis A ’esquerra, Kourtney Kardashian i Travis ar er Kim A a dreta, a da t, a e e rity’ a a seva i a orth, totes dues de ne re Kendall A a dreta, a ai!, ’"ni a er ana que hi va anar a a #are a, $evin oo er Kris %a atriar a de an, a un vestit nude de # o es, a ai! a ’esquerra Khloé i K lie %es dues er anes, en uernades #e s o us, a ai!
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ?? NINO / GETTY ??
NINO / GETTY
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain