La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els metges dubten de Depp, i Courtney Love diu que li va salvar la vida

- SEGOÑ CORZO SUÁREZ

La batalla judicial entre Johnny Depp i Amber Heard s’acabarà divendres. Però els testimonis continuen atiant el foc i destrossan­t una mica més la imatge de l’un i de l’altra.

Ahir, a la vintena sessió, un metge va declarar que no quedava clar què va amputar part d’un dit de Depp. L’actor diu que va ser una ampolla de vodka que li va llançar Heard.

A més, un psiquiatre va posar en dubte les capacitats de l’intèrpret, que feia servir un auricular per actuar. “En aquest judici, la seva cognició ha millorat, com quan està sobri. O sigui que el felicito”, va dir l’especialis­ta, que va parlar dels medicament­s que consumia l’actor, com un antipsicòt­ic, un opiaci per al dolor i tractament per al trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactiv­itat. El metge el va titllar de “narcisista” que controlava la carrera a l’actriu.

Als testimonis s’hi afegeixen els famosos que es fiquen a l’embolic. Com Courtney Love, que ha revelat que Depp la va salvar de morir per sobredosi el 1995. La cantant havia perdut el seu marit i pare de la seva filla, Kurt Cobain, que s’havia suïcidat mesos abans. Es refugiava a The Viper Room, copropieta­t de Depp, on va morir per sobredosi River Phoenix. Love diu que l’actor li va fer una ressuscita­ció cardiopulm­onar i que també es va preocupar de la seva filla.

Quan va sortir del tribunal, Depp va saludar els fans que s’hi passen tot el dia, encara que la televisió retransmet el judici. Als crits de qui sempre serà Jack Sparrow, responia amb la veu del personatge: “Encara és per aquí. El veig de tant en tant”.

 ?? SIoCo HoeLo	 R o/o ?? Johnny Depp
SIoCo HoeLo R o/o Johnny Depp

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain